Mukautetut
YKSITTÄISET TARRA-ARKIT

Virheetön irroitus joka kerta.

Muunna luova visiosi kokoelmaksi eloisia ja henkilökohtaisia tarroja näillä singleteillä arkeilla. Jos haluat brändätä tuotteitasi, personoida varusteesi tai luoda täydellisen ilmaisjakelun, tarrakokoelmamme on suunniteltu tuomaan ainutlaatuiset suunnitelmasi eloon. Irrota, kiinnitä ja ihastuta - joka kerta.
.

Valitse vain valkoiset tai läpinäkyvät tarrat materiaalien joukosta tarranvalmistajassamme ja saat suunnittelusi tulostettuna tarroiksi arkkien muodossa
 
Vaatimaton hakemus
Salli helppo kuorinta
Materialivaikutelmat
Tehosta tarrojesi näkyvyyttä
Tarkkuuden taidokkuus
Koe terävä tuotantomme
 
 

Valitse asetuksesi tarroille

Tämä räätälöinti koskee yksittäisiä tarroja, ei arkkia, joka on optimoitu optimaalista käyttöä varten.

 
 

Hyödyllisiä yksittäisiä tarroja aina kun tarvitset niitä.

Sukella maailmaan, jossa luovuudellasi ei ole rajoja. Tämä on tilaisuutesi tehdä vaikutus, brändätä, personoida ja ilmaista elävin värein ja näyttävin yksityiskohdin. Olit sitten brändäämässä startupisi tuotteita, personoimassa omia laitteitasi ja varusteitasi tai luomassa ikimuistoisia lahjoja seuraavaa suurta tapahtumaasi varten, yksittäiset tarramme on suunniteltu sinun eduksesi.

 
 

Tilaa Yksittäiset tarra-arkit

  • Tee alustavat valinnat muodon, materiaalin, koon ja määrän suhteen.
  • Lataa tarra suunnittelusi tiedosto.
  • Muokkaa kuvaa Editorissamme (valinnainen).
  • Huom: Esikatselu Editorissamme näyttää yksittäisen tarran, ei koko arkkia.
  • Huom: Arkin koko on standardoitu, ja jokainen tilaus saa henkilökohtaista huomiota varmistaakseen sen optimoinnin
  • Jos sinulla on mieltymyksiä suunnittelusi mittojen tai suuntauksen suhteen, kerro se meille kirjoittamalla kommentti editorissa
  • Kun olet valmis muokkaamaan; lisää ostoskoriin, mahdollisesti lisää muita tuotteita, tee tilaus ja odota nopeaa toimitusta!

Lähetämme vahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on vastaanotettu ja tarkistettu. Voit ottaa meihin yhteyttä kirjoittamalla kommentin tilauksen yhteydessä tai ottamalla meihin yhteyttä etukäteen sähköpostitse. Tarjoamme laajennettua asiakastukea yritysasiakkaille ja meillä on säännöllisiä yhteistyökumppanuuksia. Ota yhteyttä!

Tuotteen ominaisuudet
Muoto Kontuurileikattu, Pyöreä, Ovaali, Neliö, Suorakulmio, Pyöristetyt kulmat.
Arkilla Kyllä
Väritulostus CMYK
Koko Maksimissaan 10,8" (27,5 cm) toisella puolella
Materiaalit Saatavilla kaikissa materiaaleissa
Yksittäiset tarrat arkeissa ovat saatavilla kaikissa materiaaleissamme, mukaan lukien valkoinen vinyyli, hologrammi, pixie dust, prismatiikka, kimalle, peili ja paperi, sekä korkealla tarttuvuudella että matalalla tarttuvuudella varustettuina versioina. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai erityisiä pyyntöjä!
Käyttämällä suunnittelutyökaluamme ja -editoijaa voit määrittää tarralappujen tarkat koot ja muodot tarpeidesi mukaan. Arkin mitat ja tarrojen määrä riippuvat valinnoistasi. Tarjoamme standardoidut arkkikoot ja varmistamme optimaalisen materiaalin käytön suunnittelusi tehokasta toteuttamista varten. Maksimikoko jokaiselle arkille, ja siten myös tarralle, on 275 mm leveydessä.
Luovuudellasi ei ole rajoja. Henkilökohtaisista valokuvista ja logoista räätälöityihin taiteisiin ja tekstiin, niin kauan kuin suunnittelusi noudattaa paino-ohjeitamme, voimme toteuttaa sen.
Vastaanotettuamme tilauksesi tiimimme tarkistaa ja optimoi jokaisen suunnittelun manuaalisesti varmistaakseen, että se sopii täydellisesti painatukseen. Jos tarvitsemme muutoksia, otamme sinuun suoraan yhteyttä.
Tarrojemme on suunniteltu kestämään. Ne on painettu laadukkaalle ja kestävälle materiaalille, ja ne ovat veden, auringonvalon ja naarmujen kestäviä, mikä tekee niistä sopivia sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tämä kestävyys koskee kaikkia materiaaleja lukuun ottamatta paperia ja vaihtelee sen mukaan, minkä laminoinnin valitset.
Tuotantoajat voivat vaihdella tilauksen koosta ja määritelmistä riippuen, mutta pyrimme toimittamaan tarroja mahdollisimman nopeasti. Tavallisesti standarditilaukset lähetetään muutaman arkipäivän kuluessa.
 

Jumissa tarrojen ideoissa?

Inspiroidu näistä liittyvistä tarrojen ominaisuuksista, materiaaleista ja tuotteista, jotka uskomme sinun rakastavan. Mitä luot seuraavaksi?