Tarran lisäosat

Kun haluat ilmaista itseäsi, mikään ei ole yhtä tehokasta kuin räätälöity tarra. Valikoimamme lisäosilla voit viedä tarrasi seuraavalle tasolle.

 

Loputtomat mahdollisuudet lisäosilla

Eri laminaattien ja musteiden avulla tarrajen muokkausmahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Laminaatit voivat lisätä kestävyyttä, UV-suojausta, vedenkestävyyttä ja holografisia jääviimeistelyjä tarroihin, mikä tekee niistä sopivia monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Toisaalta musteemme voivat luoda erilaisia efektejä, kuten neonvärejä ja jopa UV-reaktiivisia ominaisuuksia. Olipa kyse brändäyksestä, markkinoinnista tai henkilökohtaisesta ilmaisusta, räätälöidyt tarrat ovat loistava tapa lisätä ilmettä mihin tahansa projektiin tai tuotteeseen.

 
Minkä tahansa kokoisia tai muotoisia
Tarkasti leikattu suunnitelmasi mukaan
Laaja valikoima materiaaleja
Loputtomat mahdollisuudet suunnittelullesi
Vesitiivis ja konepesun kestävä
Pitävät suunnitelmasi ehjänä
 
 

Kuinka käyttää lisäosiamme

Tässä on joitakin yleisiä kysymyksiä erikoisominaisuustarrojen valmistamisesta ja tilaamisesta

Ei, se on laminoitu, joten se peittää koko tarra. Kun lisäominaisuuksia, kuten säröiltyä jäätä, lisätään tarroihin, selkeä laminaatti levitetään koko tarra pinnalle. Ei ole käytännöllistä lisätä vaikutelmaa vain tietyille alueille ilman laminaatin levittämistä, joka suojaa tarraa ja tehostaa vaikutelmaa.
Taustapaperin painatus on tyyppi painatusta, joka tehdään mukautettujen tarrasiesi takana olevaan irrotettavaan paperiin. Tämä tarjoaa lisätilaa lisätä tietoja brändistäsi, kuten verkkosivustosi URL-osoite, sosiaalisen median käyttäjänimet tai yhteystiedot. Se on myös loistava paikka sisällyttää QR-koodi, jonka asiakkaat voivat skannata, tai yksinkertaisesti toinen hauska suunnittelu, joka täydentää tarrasi etupuolen suunnittelua. Taustapaperin painatus ei vie pois tarrasi etupuolen suunnittelusta, mutta se tarjoaa hyödyllisen ja luovan tavan lisätä lisäarvoa ja tietoa mukautettuihin tarroihisi.
UV-reagoiva muste muuttaa ulkonäköään altistuessaan UV-valolle. Vaaleanpunainen UV-mustamme hehkuu erityisen neonpinkkinä, kun taas näkymätön musteemme on näkyvissä vain UV-valossa. Tämä vaikutus luodaan erikoispigmenteillä, jotka säteilevät valoa korkeammalla aallonpituudella. UV-reagoiva muste on loistava tapa lisätä ainutlaatuinen ja silmiinpistävä vaikutus tarroihin, erityisesti heikossa valaistuksessa.
Holografinen säröilty jää laminaatti on huurteinen, holografinen kuvioitu pinta, joka luo hauskan, kimaltavan vaikutelman, kun valo osuu siihen. Se on loistava tapa tehdä tarroistasi erottuvia ja kiinnittää huomiota samalla kun lisäät suojakerroksen estääksesi kulumista. Holografinen säröilty jää laminaatti voi antaa tarroillesi lisäkimaltelevan wow-efektin, mikä tekee niistä mieleenpainuvampia ja silmiinpistävämpiä.
Et voi yhdistää kaikkia lisäosia yhteen tarraan. Jokaisella lisäosalla, kuten neonpinkki muste, UV-reagoiva muste tai holografinen säröilty jää laminaatti, on omat ainutlaatuiset ominaisuutensa ja vaikutuksensa. Voit kuitenkin käyttää yhtä näistä lisäosista luodaksesi ainutlaatuisen ja silmiinpistävän mukautetun tarra-suunnittelun.