Mukautetut tarrojen tuotteet

Mukautetut tarrojemme valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja painotekniikoista, varmistaen että suunnittelusi näyttää hyvältä ja kestää pitkään.

 
 

Mukautetut tarrat mihin tahansa kokoon tai muotoon

Mukautettavilla suunnitteluilla ja ko'oilla voit nopeasti luoda tarroja brändäykseen, edistämiseen, koristeluun ja logistiseen käyttöön. Oletko nouseva taiteilija? Luo ainutlaatuisia suunnitelmia faneille näyttääksesi heille tukeasi. Onko sinulla liiketoimintaa? Käytä tarroja tuotteiden tai palveluiden markkinointiin. Suunnitteletko tapahtumaa tai juhlaa? Luo kestävä vaikutelma ja käytä mukautettuja tarroja etiketteihin, kutsuihin ja muihin yksityiskohtiin, jotta saat todella ainutlaatuisen kokemuksen. Mukautetut tarroja ovat edullisia, helppoja jakaa ja niitä voidaan käyttää erilaisilla pinnoilla, kuten kannettavissa tietokoneissa, muistikirjoissa, vesipulloissa ja jopa autoissa.

 
Missä tahansa koossa tai muodossa
Tarkasti leikattu suunnitelmasi mukaan
Laaja valikoima materiaaleja
Loputtomat mahdollisuudet suunnittelullesi
Korkea laatu
Mukautetut tarroja
 

Kuinka tehdä omia tarroja

Tässä on joitain yleisiä kysymyksiä siitä, kuinka tehdä ja tilata omia tarroja

Kyllä! Jos haluat pienemmän koon, valitse lähin mahdollinen koko editorissa ja jätä meille kommentti lopullisista mitoista. Säädämme sen sinulle, ja hinta pysyy samana. Huomaa kuitenkin, että jos molemmat puolet ovat alle 3 cm, joudumme tulostamaan tarroja arkeille.
Se riippuu koosta ja materiaalista. Meillä on vaadittu vähimmäismäärä saman suunnittelun tarroja, jotka meidän on tulostettava. Jos haluat vain yhden tarrauksen, kannattaa harkita A4-vinyylitarrojamme.
Vähimmäistilaus leikattaville mukautetuille tarroille on €26. Tämä vaihtoehto koskee kiiltäväpintaista valkoista vinyyliä. Tarrojen määrä riippuu koosta. Väri ja leikkaus eivät vaikuta vähimmäistilausmäärään.
Voit siirtyä mukautetun tarran sivullemme nähdäksesi lisähinnat. Vähimmäistilaus mukautetuille tarroille on €10, tämä vaihtoehto on tarra-arkki.
Tämä arkki on noin 8,5 x 11 tuuman sivu, jonka voit täyttää mahdollisimman monilla tarroilla. Voit ladata tänne useita suunnitelmia tai täyttää arkin yhdellä suunnitelmalla. Nämä arkit on leikattu niin, että yksittäinen tarra irtoaa arkalta.
Ei, jokainen suunnitelma on tallennettava erillisenä tiedostona ja ladattava omaksi tarrakseen. Voit sitten tallentaa sen ostoskoriisi ja ladata seuraavan tiedoston.
Kun teet tarroja ääriviivaleikkauksella, editorimme säilyttää alkuperäiset mittasuhteet taiteessasi.

Esimerkiksi: Jos taiteesi on alun perin 3x2 tuumaa, ääriviivaleikkauksella ei ole tapaa tehdä tarroista 3x3 tuumaa. Sinun on muokattava taidettasi tai käytettävä ympyrä-/neliötarroja.