Mukautettu
Ripustustarrat

Se on tuotetunniste ja tarra

Vie tuotteesi seuraavalle tasolle kiinnittämällä tageja, jotka toimivat myös tarroina. Sisällytä ainutlaatuinen suunnittelu tai brändilogo etiketin etupuolelle tarrana ja käytä takapuolta sisältääksesi tuotetiedot, kuten koko, hinta, viivakoodi jne. Nämä ripustustarrat ovat yhteensopivia takapaperitulostuksemme kanssa, joten käytä tätä vaihtoehtoa sisällyttääksesi takapuolen tiedot ainutlaatuisella fontilla, värillä ja suunnittelulla.

Jätä kommentti tarrojen tekijäämme, jos haluat tämän olevan ripustustarra ja missä ripustustarran reikä tulisi olla, niin lisäämme sen sinulle!
 
Lisäetu yrityksellesi
Tarra ja ripustuskortti
Laaja valikoima materiaaleja
Loputtomat mahdollisuudet suunnittelullesi
Lisävaihtoehdot
Takapaperin tulostus ja erikoisvärit
 
 

Tee ripustustarrat

Lisäominaisuuksia, kuten taustapaperin painatusta, vaaleanpunaista mustetta ja näkymätöntä mustetta, voi pyytää tarrojemme tekijässä.

 
 

Rentoa hengailua

Piristä tuotemerkkisi tarroilla varustetuilla ripustustageilla. Ripustustarrat ovat loistava vaihtoehto uniikille brändäykselle ja antavat asiakkaallesi pienen lisäbonuksen heidän ostoksensa yhteydessä.

 
 

Kuinka tilata hintalapputarroja

  • Valitse leikkausviiva, koko, määrä ja materiaali.. 
  • Lataa tiedostosi ja lisää kommenttiin "Hintalappu: ", mihin haluat tarran sijoitettavan suunnitteluusi. 
  • Jos valitset erikoismateriaalin, kerro kommentissa, missä haluat vaikutusten näkyvän. 
  • Valitse toimitustapa ja maksa.

Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita!

Tuotteen ominaisuudet
Muoto Sisäreuna leikattu, pyöreä, soikea, neliö, suorakulmio, pyöristetyt kulmat.
Arkin päällä Ei
Väritulostus CMYK + valkoinen
Koko Maksimissaan 27,5 cm yhdellä sivulla
Materiaalit Kraft-paperi, vinyyli, holografia
Kyllä, voit käyttää omaa leikkausviivaa lähettämällä tiedoston, jossa haluamasi leikkausviiva on sijoitettu erilliselle tasolle. Tiimimme huolehtii sen asettamisesta tuotantoprosessin aikana, mikä varmistaa tarkan leikkauksen ja tarkkuuden määrittämiesi vaatimusten mukaisesti. Tämä vaihtoehto antaa sinulle täyden hallinnan hintalapputarrojesi muodosta ja reunasta, mikä johtaa räätälöityyn lopputulokseen, joka vastaa ainutlaatuisia brändäys- tai suunnittelutarpeitasi.
Pienin reiän koko näissä hintalapuissa on 3 mm halkaisijaltaan. Tämä koko mahdollistaa helpon kiinnityksen nauhoilla, nauhoilla tai muilla kiinnitysvaihtoehdoilla, jotta hintalaput voidaan kiinnittää turvallisesti erilaisiin esineisiin. Määritelty pienin reiän koko tasapainottaa toiminnallisuuden ja esteettisyyden tarjoten käytännöllisen ratkaisun tärkeiden tietojen, brändäyksen tai hinnoittelun esittämiseen tuotteissasi.
Kyllä, jos tarvitset korjauksia tai muutoksia tiedostoon, jätä tilausprosessin aikana kommentti, jossa kerrot haluamistasi muutoksista. Tiimimme auttaa mielellään tiedoston asettamisessa vastaamaan tarpeitasi, jotta hintalapputarrat tuotetaan tarkasti ja haluamiesi määrittelyjen mukaisesti. Sitoudumme tarjoamaan saumattoman ja vaivattoman kokemuksen, ja olemme täällä auttamassa sinua saavuttamaan parhaat tulokset projektisi kannalta.
Kyllä, jätä meille kommentti, niin järjestämme sen.
 

Jumissa tarrojen ideoiden kanssa?

Inspiraatiota näistä liittyvistä tarraominaisuuksista ja tuotteista, jotka uskomme sinun rakastavan. Mitä luot seuraavaksi?