Rullaetiketit

Etiketti tekeminen on juuri helpottunut

Rullamme etiketit sopivat sekä manuaaliseen että koneelliseen merkintään. Ne on valmistettu jatkuvasta taustamateriaalista, joka on kääritty pahvikelalle.

Kaikki ylimääräinen materiaali etikettin ympäriltä poistetaan, jolloin saat mukautetut etikettit kätevälle rullalle helppoa levitystä varten.

Rullatarrat ovat myös käytännöllinen valinta mukavuuden ja säilytyksen kannalta, kääri vain käyttämättömät tarrat ja käytä ne myöhemmin. Aloita valitsemalla muoto, koko ja määrä ja lataa suunnittelusi.

Mukautetut rullatarrat.
Nopea tuotanto
Toimitus 1-2 viikossa
Muokattavat etiketit
Soveltuvat vaatimuksiisi
Pienet minimimäärät
Mukautettu tilausmäärä
 

Tilaa räätälöidyt etiketit rullalla

Purkki, tölkki ja pussi mukautetuilla tuotemerkin tarroilla.

Koot & Materiaalivaihtoehdot

Valmistamme etikettejä lähes missä tahansa muodossa ja muodossa, jota tarvitset; pyöreä, soikea, neliö tai ääriviivat leikattu suunnittelusi mukaan. Tehokkaan tuotannon varmistamiseksi ja ylimääräisten materiaalien minimoimiseksi olemme standardoineet kuusi eri rullakokoa tarrojen koon perusteella.

Aluksi priorisoimme suosituimmat materiaalivaihtoehdot ja jatkamme muiden asteittaista esittelyä. Nykyiset online-vaihtoehdot ovat Valkoinen, Kraft-paperi, Läpinäkyvä ja Hopea (serkkumme Peilitarroille),

Tuotamme säännöllisesti erikoistilauksia online-vaihtoehtojemme lisäksi. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on erityisiä kysymyksiä tai pyyntöjä.

Kuinka tilata etiketit rullilla

  • Tee alustavat valinnat muodosta, materiaalista, koosta ja määrästä
  • Lataa tiedosto, jossa on tarran suunnittelu
  • Muokkaa kuvaa editorissamme (valinnainen)
  • Valitse tarran suunta
  • Tee tilaus

Lähetämme vahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on vastaanotettu ja käsitelty. Voit ottaa meihin yhteyttä jättämällä kommentin tilauksen yhteydessä tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse etukäteen. Tarjoamme laajennettua asiakastukea yritysasiakkaillemme ja meillä on säännöllisiä yhteistyösuhteita. Puhutaan!

Tuotteen ominaisuudet
Muoto Muotoleikattu, Pyöreä, Ovaali, Neliö, Suorakulmio, Pyöristetyt kulmat.
Arkilla Ei
Väritulostus CMYK
Koko Maksimi 27,5 cm toisella puolella
Materiaalit Valkoinen vinyyli, Läpinäkyvä vinyyli, Hopea vinyyli, Kraft-paperi
Verkkopalvelumme toimittaa tällä hetkellä suosituimmat vinyyli materiaalivaihtoehdot; valkoinen, läpinäkyvä ja hopea. Alustavat verkossa saatavilla olevat viimeistelyvaihtoehdot ovat kiiltävä tai matta.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi tarkat tiedot materiaaleista ja muista saatavilla olevista vaihtoehdoista. Tuotamme jatkuvasti erikoistoiveita. Ota yhteyttä osoitteeseen info@stickerapp.com.
Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota sekä pieniä tilausmääriä edulliseen hintaan että anteliaita alennuksia suuremmista määristä. Jos sinulla on erityistoiveita, kannustamme sinua ottamaan meihin yhteyttä hyvän tarjouksen saamiseksi. Teemme säännöllisesti yhteistyötä taiteilijoiden ja yritysten kanssa, joten ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut.
Normaali käsittelyaika on 1-2 päivää tuotantoa ja 1-3 päivää kuljetusta tilauksen koosta, tyypistä ja sijainnistasi riippuen. Arvioidut toimitusajat löydät kassalla tehdessäsi tilausta.
Kyllä, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@stickerapp.com.
Etikettit voidaan tehdä pyöreinä, ovaaleina, neliöinä, suorakulmioina tai muotoleikattuina suunnittelusi mukaisesti. Saatavilla olevat etikettin koko vaihtoehdot vaihtelevat 1 tuumasta 11 tuumaan leveydeltään, ja seuraava rullien leveys riippuu etikettin koosta.

Tehokkaan tuotannon ja ylimääräisten materiaalien minimoimiseksi olemme standardisoineet kuusi erilaista rullan kokoa tarran koon perusteella: 1,55, 2,20, 2,75, 3,65, 5,50 ja 11,0 tuumaa. Reuna on 0,08 tuumaa. Leveys ja koot riippuvat valitsemastasi suuntauksesta ja rullien määrä riippuu sekä koosta että määrästä. Kannustamme sinua ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat apua asian oikein ymmärtämiseen.
Etikettien lukumäärä jokaisessa rullassa riippuu tilauksesi koosta ja etikettien koosta. Ota yhteyttä, jos tarvitset tarkempia tietoja sähköpostitse osoitteessa info@stickerapp.com.
Yleisesti ottaen tarrat palvelevat pääasiassa tiedon antamista, usein tuotteesta tai esineestä. Ne ovat kuitenkin yleensä valmistettu ohuemmista materiaaleista eivätkä ne ole suunniteltu kestämään samoja tiukkoja olosuhteita kuin tarrat.

Vaikka tarroilla voi olla joissakin tapauksissa etu, tarrat ovat välttämättömiä tietyissä sovelluksissa ja mahdollistavat suuremmat tilausmäärät, suuremman kätevyyden ja helpon irrottamisen.

Kustannustehokas merkintä

Joustavat ja edistyneet tuotantokykymme mahdollistavat paitsi erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun pienille etikettitilauksille rullalla, myös alennusten tarjoamisen suuremmille määrille. Palvelemme sekä pieniä että keskisuuria yrityksiä sekä yksityishenkilöitä ja taiteilijoita.

Vaikka tarroilla saattaa olla etulyöntiasema joissakin tapauksissa, etiketit ovat korvaamattomia tietyissä sovelluksissa ja mahdollistavat suuremman kustannustehokkuuden.

Mukautetut etiketit viinipulloissa.

Helppoa & Kätevää

Etiketit rullassa tulevat kätevän taustamateriaalin kanssa, joka mahdollistaa helpon kuorinnan ja levityksen. Valmistettu ohuemmista, korkealaatuisista materiaaleista, etikettimme tarjoavat tyylikkään ja ammattimaisen ulkonäön.

Etiketit jakavat yhtäläisyyksiä tavallisten tarrojen kanssa, mutta niillä on omat erityiset edut. Vaikka ne eivät ehkä ole suunniteltu kestämään samoja ankarat olosuhteet kuin tarrat, ne on erityisesti suunniteltu kuorittavaksi rullasta sujuvasti ja levitettäväksi helposti.

Mukautetut etiketit ruokalaatikossa.

Etiketit joka käyttöön

Etiketit on suunniteltu tarttumaan tehokkaasti erilaisiin pintoihin, mukaan lukien paperi, pahvi, muovi, lasi, metalli ja muut. Tämä monipuolisuus mahdollistaa ainutlaatuisten etikettiesi käytön laajalla tuote-, esine- tai materiaalivalikoimalla.

Joten olitpa sitten panimon, vaatemerkin tai kukkakaupan omistaja - tai haluat laittaa etikettejä kotitekoisen hillo- tai hunajapurkkisi - etikettimme ovat täydellinen tuote tuotteellesi.