Mukautetut
Muotoonleikattu tarroja

Helposti irrotettavat tarrat ylimääräisellä pehmusteella

Muotoonleikattu tarroja ovat yksittäisiä tarroja, jotka on helppo irrottaa ja joilla on hieman ylimääräistä paperia sivuilla. Mikä on etu tästä? Voit luoda tarroja monimutkaisilla leikkauslinjoilla, mutta voit myös lisätä suunnittelua tai kirjoitettua sisältöä pysyäksesi paperin ympärillä olevassa tarraosassa. Tämä on loistava vaihtoehto luomuksille, kuten logotarroille. Kokeile sisällyttää yrityksesi yhteystiedot, sosiaalinen media tai aukioloajat tarraa ympäröivään paperiin.

Jätä vain kommentti tarrojen tekijällemme, jotta tiedämme, missä leikkauslinjat tulisi sijoittaa kiss cut -tarraan.
 
Minkä tahansa kokoisena tai muotoisena
Tarkasti leikattu suunnitelmasi mukaan
Laaja valikoima materiaaleja
Loputtomasti mahdollisuuksia suunnittelullesi
Lisävaihtoehdot
Takapaperin tulostus ja erikoisvärit
 
 

Tee suukkosleikkaustarroja

Lisäominaisuuksia, kuten taustapaperin painatusta, vaaleanpunaista mustetta ja näkymätöntä mustetta, voi pyytää tarrojemme tekijässä.

 
 

Tarroja ylimääräisellä tilalla

Valitse muotoonleikattu leikkauslinja ja saat hieman ylimääräistä taustapaperia tarrojesi ympärille. Tämä tekee tarroista helposti irrotettavia ja antaa sinulle tilaa lisätä luovaa ilmettä tarrojesi ympärille.

 

Mikä tahansa muoto. Mikä tahansa materiaali.

 

Kuinka tilata suukkosleikattuja tarroja

  • Valitse leikkausviiva, koko, materiaali ja määrä yllä olevista vaihtoehdoista.
  • Lataa tiedosto luodaksesi omat suukkosleikatut tarrojasi joko sisällyttämällä leikkausviivan erilliseksi kerrokseksi tiedostossasi tai käyttämällä editoriamme ladataksesi taustasuunnitelman ja suukkosleikatun tarra-suunnitelman erikseen ja saadaksesi suukkosleikkausviivan automaattisesti luotua.
  • Jos valitset erityismateriaalin, jätä meille kommentti, jossa kerrot missä kohtaa efekti tulisi näkyä.
  • Jätä meille kommentti "suukkosleikkaus" tai "käytä leikkausviivoja tiedostossa".
  • Valitse sitten toimitustapa ja maksa tilaus.

Anna meille tietoa, jos sinulla on kysymyksiä tai lisäpyyntöjä!

Tuotteen ominaisuudet
Muoto Sisäleikkaus, pyöreä, soikea, neliö, suorakulmio, pyöristetyt kulmat.
Arkilla Kyllä
Väritulostus CMYK + valkoinen
Materiaalit Saatavana kaikissa
Viimeistely Kiiltävä, matta tai halkeileva jää
Koko Maksimissaan 27,5 cm (10,8") yhdellä sivulla
Ehdottomasti! Suukkosleikatut tarjat on suunniteltu erityisesti irrotettaviksi tarroiksi yhdellä arkilla. Jokainen tarra on leikattu tarkasti, mikä mahdollistaa helpon irrottamisen pitäen samalla ympäröivän taustan ehjänä. Tämä muoto varmistaa kätevyyden käytössä ja säilytyksessä, mikä tekee suukkosleikatuista tarroista monipuolisen ja käyttäjäystävällisen vaihtoehdon erilaisiin tarkoituksiin.
Tietysti! Tarjoamme erityisesti tätä tarkoitusta varten suunniteltuja muokattuja tarranippuja. Muokattujen tarranippujen avulla voit sisällyttää yhdelle arkille useita suukkosleikattuja tarroja eri suunnitelmilla, mikä mahdollistaa kätevän säilytyksen ja käytön. Lisätietoja ja vaihtoehtoja varten tutustu muokattuihin tarranippuihimme tai yksittäisiin arkkeihin, joissa voit tutkia mahdollisuuksia luoda ainutlaatuisia ja monipuolisia tarrakokoelmia yhdellä arkilla.
Tiedoston asettamiseksi suositellaan tallentamaan se kahdella leikkausviivakerroksella: toinen sisäistä suukkosleikkausta ja toinen läpi menevää leikkausta varten. Varmista, että lukitset kerroksen, joka edustaa läpi menevää leikkausta. Jos et käytä suunnitteluprogrammia kerroksilla, voit yksinkertaisesti ladata kokonaisen suunnittelusi ja antaa meille ohjeita siitä, minkä osan tulisi olla tarkoitettu suukkosleikkausta varten. Tämä mahdollistaa haluamasi suukkosleikattujen tarrasi tarkan tuotannon varmistaen saumattoman ja tarkan leikkausprosessin.
 

Jumissa tarrojen ideoiden kanssa?

Inspiroidu näistä liittyvistä tarraominaisuuksista, materiaaleista ja tuotteista, jotka uskomme hurmaavat sinut. Mitä luotkaan seuraavaksi?