Mukautetut
Tarra-arkit

Yhdellä arkilla useita mukautettuja tarroja

Saat kaikki tarrojesi yhdelle sivulle. Tarra-arkit ovat ihanteellisia kaikille, jotka tarvitsevat useita helposti irrotettavia tarroja yhdellä arkilla. Luo kymmeniä samanlaisia tarroja tai luo tarroja eri suunnittelulla, yksittäisillä muodoilla, leikkausviivoilla ja koilla täyttääksesi sivusi. Haluatko nostaa tarra-arkkisi tasoa? Luo mukautettu tarra-arkki käyttämällä mitä tahansa vaikuttavaa materiaaliamme.

Jätä meille kommentti tarra-tekijässämme, että haluat tarra-arkin
 
Mix & Match
Käytä erilaisia tarroja yhdellä arkilla
Laaja valikoima materiaaleja
Loputtomat mahdollisuudet suunnittelullesi
Lisävaihtoehdot
Takapaperin tulostus ja erikoisvärit
 
 

Tee tarrojen arkkeja

Lisäominaisuuksia, kuten takapaperin tulostus, vaaleanpunainen muste ja näkymätön muste, voi pyytää tarrojen tekijältämme.

 
 

Se on arkki

Lisää useita suunnitteluja yhdelle tarra-arkille ja luo ainutlaatuiset leikkauslinjat jokaiselle yksittäiselle tarralle. Tarrat ovat loistavia asiakkaille, lapsille tai juhlapalveluina. Koristele arkki itse luodaksesi hauskan taustan tarroillesi.

 

Mikä tahansa muoto. Mikä tahansa materiaali.

 

Kuinka tilata tarra-arkkeja

  • Valitse neliön tai pyöristettyjen kulmien leikkausvaihtoehto.
  • Valitse tai syötä haluamasi kokonaisarkkikoko.
  • Valitse määrä ja materiaali.
  • Käytä editoriamme ladataksesi taustasuunnitelman ja tarrojen suunnittelut erikseen ja saadaksesi automaattisesti generoidut leikkausviivat tai lataa tiedosto omilla leikkausviivoillasi (ohjeet niiden luomiseen alla).
  • Jos valitset erikoismateriaalin, kerro meille kommentissa, missä haluat tehovaikutusten näkyvän.

Luo omat leikkausviivat Adobe Illustratorissa:

  • Luo leikkausviivasi polkuna.
  • Luo 100 % magentan värinen näyte ja nimeä se "Leikkausväriksi". Tee sama, jos haluat muun muotoisen kuin suorakulmion arkille.
  • Tallenna tiedosto PDF- tai AI-muodossa. Editorin pitäisi lukea leikkausviivat tiedostostasi, mutta jos näin ei tapahdu, kerro meille kommenttiosiossa, että käytämme niitä.
Tuoteominaisuudet
Arkit Neliö, pyöristetyt kulmat
Muoto Muotoleikattu, pyöreä, ovaali, neliö, suorakulmio, pyöristetyt kulmat
Täysväripainatus Kyllä
Koko Maks. 27 cm yhdellä sivulla
Materiaalit Saatavilla kaikissa
Tilataksesi mukautetun koon, valitse suorakulmion muoto vaihtoehto tarrojen tekijässämme. Siitä voit joko valita yhden valmiista kokoehdotuksistamme, jotka sopivat parhaiten tarpeisiisi, tai syöttää tarkan mukautetun koon arkillesi. Tämä antaa sinulle täydellisen hallinnan tarra-arkin ulottuvuuksiin, varmistaen, että se sopii täydellisesti haluttuihin suunnitelmiisi ja vaatimuksiisi.
Voit joko ladata koko arkisuunnitelmasi kuvatiedostona ja jättää meille kommentin, missä haluat leikkausviivat, jotta voimme auttaa sinua tekemään leikkausviivat jokaiselle yksittäiselle tarralle arkissasi, tai voit valmistella leikkausviivat kuten "Kuinka tilata" -välilehdessä on kuvattu Adobe Illustratorissa.
Voit tehdä sen jättämällä kommentin tilaukseesi, ilmoittamalla selkeästi alueet, joihin haluat efektien lisätään. Tiimimme huolehtii lopusta ja varmistaa, että halutut efektit lisätään valitsemillesi tarra-arkin osille. Tämä suoraviivainen prosessi tekee mukautettujen ja huomiota herättävien efektien saavuttamisesta tarroissasi helppoa ja vaivatonta.
Katso "Kuinka tilata" edellisestä välilehdestä tai käytä Sticker-akatemiaamme saadaksesi yksityiskohtaisempia tietoja "kuinka tilata tarra-arkki"
Voit tehdä arkin niin suureksi kuin 48” x 48” ja tarroja niin pieniksi kuin 1” x 1”. Jokaiselle tarralle tarvitset 0,075” turvamarginaalin ja leikkausreunan, sekä 2 mm tilan tarran ja arkin reunan välillä. Tarkista tämä kuva saadaksesi visuaalisen käsityksen. Tärkeää! 2 mm leikkausreunat ja 2 mm tila jokaisen tarraleikkauksen ja arkin reunan välillä.

 

Jumissa tarrojen ideoiden kanssa?

Inspiroidu näistä liittyvistä tarraominaisuuksista, materiaaleista ja tuotteista, jotka uskomme hurmaavat sinut. Mitä luotkaan seuraavaksi?