Mukautettu
Heavy Duty tarroja

Teollisuuden vahvuuden tarroja, äärimmäisiin olosuhteisiin.

Nämä Heavy Duty tarrat on suunniteltu vahvuus ja kestävyys edellä. Ne on päällystetty 12 milin paksuisella säitä kestävällä laminaatilla ja valmistettu erittäin vahvalla tarttuvalla liimalla, mikä tekee tarran ja pinnan välisestä sidoksesta erittäin vahvan. Heavy Duty tarrat ovat ihanteellisia teollisuuskäyttöön, kuten koneiden, työkalujen tai varoituskylttien merkitsemiseen, joita ei tulisi poistaa. Ne sopivat myös täydellisesti pitkäaikaiseen ulkokäyttöön ja niiden käyttöikä on 6 - 7 vuotta niiden erittäin suojaavan laminaatin ansiosta.

Jätä meille kommentti tarranvalmistajassamme, jos sinulla on erityistoiveita
 
Teollisuuslujuus
Erittäin vahva liima
Pitkäkestoinen
Säänkestävä jopa 7 vuotta
Erittäin kestävä
Paksulla laminaatilla
 
 

Tee kestäviä tarroja

Tee kestävästä tarrosta leikattu tarra, missä tahansa muodossa. Maksimikoko on 120 cm yhdellä sivulla

 
 

Tarroilla, joilla on tehtävä

Olipa tarroja tarpeen käyttää varoitusmerkkeinä, teollisuuskoneissa tai niiden täytyy kestää koko elämänsä ulkona, nämä tarroja eivät petä sinua. Olipa niiden tarkoitus mikä tahansa, ne pysyvät sinun mukanasi paksussa ja ohuessa.

 
 

Kuinka tehdä tilaus kestäviä tarroja varten

  • Valitse leikkausviiva, koko ja määrä.
  • Lataa tiedosto luodaksesi omat kestävät tarrojesi malli.
  • Valitse toimitustapasi ja maksa!

Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tai lisätoiveita!

Tuotteen ominaisuudet
Muoto Leikattu ääriviivojen mukaan, pyöreä, soikea, neliö, suorakulmio, pyöristetyt kulmat.
Arkkisijainti Ei
Täysiväripainatus CMYK
Koko Maksimissaan 120 cm yhdellä sivulla
Materiaalit Valkoinen kiinnittyvä liima
Laminaatti Kiiltävä, 12 milliä
Kestävillä tarraetiketeillä on vaikuttava käyttöikä jopa 7 vuotta, mikä tekee niistä ihanteellisia pitkäaikaisiin ulkokäyttökohteisiin. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan kiinnittämään nämä tarraetiketit pinnalle, joka on tasainen, kuiva ja puhdas. Valitsemalla tasaisen pinnan mahdollistat maksimaalisen kosketuksen tarraetiketin ja alustan välillä, mikä varmistaa vahvan ja kestävän liitoksen. Pinnan tulisi myös olla kuiva, jotta kosteus ei vaaranna tarttuvuusominaisuuksia ja aiheuta ennenaikaista irtoamista. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, puhtaalla pinnalla, joka on vapaa pölystä, liasta ja epäpuhtauksista, varmistetaan optimaalinen tarttuvuus ja houkutteleva ulkonäkö.
Kestävät tarraetiketit ovat todellakin säidenkestäviä ja tarjoavat luotettavaa suojaa ulko-olosuhteilta jopa 7 vuoden ajan. Tämä tarkoittaa, että ne on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita, mukaan lukien auringonvalo, sade, tuuli ja lämpötilan vaihtelut. Olipa kyseessä polttava kuumuus, rankkasade tai jäätävä pakkanen, voit luottaa siihen, että nämä tarraetiketit säilyttävät kestävyytensä ja visuaalisen vetovoimansa, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan ulkokäyttökohteisiin, jotka vaativat pitkäaikaista säänkestävyyttä.
Näillä tarraetiketeillä on huomattava paksuus, 12 mil (0,3 mm), mikä lisää niiden kestävyyttä ja joustavuutta. Kestävien tarraetikettien paksuus varmistaa, että ne kestävät karkeaa käsittelyä, ulko-olosuhteita ja muita mahdollisia kulumisen lähteitä. Niiden vankka rakenne tarjoaa huomattavan läsnäolon ja luotettavan suojan, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan sovelluksiin, jotka vaativat paksumpaa ja kestävämpää materiaalia.
Pääasiallinen ero liittyy kestävyyteen. Kestävät tarraetiketit ovat varustettu paksummalla laminaatilla verrattuna tavalliseen kiiltävään laminaattiimme, mikä tarjoaa parannetun kestävyyden ja joustavuuden. Lisäksi kestävät tarraetiketit on varustettu erittäin vahvalla kiinnittyvällä liimalla, mikä takaa vahvan ja pitkäkestoisen liitoksen erilaisiin pintoihin. Nämä ominaisuudet tekevät kestävistä tarraetiketeistä erinomaisen valinnan sovelluksiin, jotka vaativat poikkeuksellista kestävyyttä ja tarttuvuuden voimaa.
 

Jumissa tarrojen ideoissa?

Inspiraatiota näistä liittyvistä tarrojen ominaisuuksista, materiaaleista ja tuotteista, jotka uskomme sinun rakastavan. Mitä luot seuraavaksi?