Mukautettu
Epoksi 3D tarrat

Tee tarroistasi erottuvia.

Epoksitarrat, jotka tunnetaan myös 3D-kuplatarroina, on päällystetty polyuretaanivaahdolla, jotta tarroihin saadaan moniulotteinen efekti. Epoksitarrat ovat suosittuja pyöreinä tai neliönmuotoisina/nelikulmaisina pyöristetyillä reunoilla. Valittavana on 4 eri kokoa, ja kaikki Epoksiytarrat toimitetaan tarralehtinä.

Jätä meille kommentti tarrojen tekijässämme, jos sinulla on erityistoiveita
 
Täysväripainatus
Valkoinen muste + väri
Näyttö ja säänkestävä
2-4 vuoden ulkokäyttöikä
3D-kupuvaikutelma
Epoksi laminaatti
 
 

Tee epoksista 3D-tarroja

Jätä kommentti editoriimme saadaksesi apua tiettyihin suunnittelupyyntöihin!

 
 

Vie tarrojasi
seuraavalle ulottuvuudelle

Epoksitarroilla luot 3D-kupuvaikutuksen tarrojesi päälle, joten suunnitelmasi erottuvat...kirjaimellisesti. Nämä tarraetiketit erottuvat joukosta, sanaleikki tarkoitettu, joten valitse epoksi ja anna tarroillesi ulottuvuutta.

 
 

Kuinka tilata epoksitarroja

  • Valitse haluatko pyöreän vai pyöristetyt kulmat epoksitarroille.
  • Valitse saatavilla olevista esiasetuista koista.
  • Valitse määrä ja lähetä taideteoksesi.
  • Valitse toimitustapa ja maksa.

Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tai lisäpyyntöjä!

Tuotteen ominaisuudet
Muoto Pyöreä, Ovaali, Pyöristetyt kulmat
Arkeissa Kyllä
Täysväripainatus CMYK
Koko 2.5x2.5 cm, 3.8x3.8 cm, 5.1x2.5 cm, 7.7x3.8 cm
Materiaalit Epoksivinyyli
Laminaatti Epoksipinnoite (polyuretaaniresiini)
Epoksikupuisilla tarralapuilla ei ole erittäin tarttuvaa liimaa. Vaikka ne tarjoavat vahvan ja kestävän sidoksen, ne eivät ole erityisesti suunniteltu erittäin tarttuvia sovelluksia varten. Ne kuitenkin tarttuvat erinomaisesti useimpiin tasaisiin pintoihin, mikä tekee niistä sopivia monenlaisiin sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvia sovelluksia varten.
Vaikka epoksikupuiset tarralaput ovat tunnettuja kestävyydestään ja suojaavasta pinnoitteestaan, ne eivät ole erityisesti suunniteltu pyöristetyille pinnoille johtuen jäykkyydestään. Suosittelemme käyttämään niitä tasaisilla tai hieman kaarevilla pinnoilla optimaalisen tarttuvuuden ja kestävyyden saavuttamiseksi. Jos tarvitset tarroja pyöristetyille pinnoille, on olemassa vaihtoehtoisia materiaaleja, jotka ovat joustavampia ja paremmin soveltuvat tällaisiin sovelluksiin.
Vaikka tarjoamme valikoiman valmiiksi suunniteltuja mallipohjia, otamme vastaan myös omia mittoja. Huomaa kuitenkin, että mukautettujen kokojen vähimmäishintavaatimus on 300 dollaria. Anna meille tarvitsemasi mitat, ja tarjoamme sinulle nopeasti tarjouksen ja tilauslinkin, jotta voit jatkaa mukautetun tilauksesi kanssa.
 

Jumissa tarrojen ideoissa?

Inspiraatiota näistä muista materiaaleista, jotka uskomme sinun rakastavan! Mitä suunnittelet seuraavaksi?