Mukautettu
Seinätarrat

Helppo poistaa vahingoittamatta seinää.

Sano hyvästit maalin irrottamiselle seinistäsi mukautettujen seinätarrojen avulla. Nämä erikoisalennustarrat on suunniteltu ottaen huomioon seinien ja maalin säilyttäminen. Voit siis koristella seinäsi mukautetuilla suunnitelmilla, logoilla, kylteillä tai millä tahansa muulla liimattavalla luomuksella, joka sinulla on mielessäsi.

Valmistelemme jokaisen mallin ennen tuotantoa.
Onko sinulla pyyntö? Jätä kommentti toimitukseemme..
 
Irrotettava
Ilman jäämiä
Sisäkäyttöön
Tasaisille maalatuille seinille
Täysvärituloste
Valkoinen muste + väri
 
 

Tee seinätarroja

Tee seinätarrastasi leikattu tarra, missä tahansa muodossa. Maksimikoko on 120cm yhdellä sivulla

 
 

Säästä seinät

Sisustatko tai tarvitsetko sisätilojen opasteita? Jätä vasara ja naulat pois, käytä sen sijaan tarroja. Seinätarrat ovat täydellisiä sisustukseen yrityksille, lastenhuoneisiin ja oikeastaan mihin tahansa huoneeseen. Luo erilaisia ​​kylttejä ja suunnitelmia seinillesi.

 
 

Kuinka tilata seinätarroja

  • Valitse leikkauslinja, koko ja määrä. 
  • Lataa tiedosto luodaksesi omat seinätarrasi. 
  • Valitse toimitusvaihtoehto ja maksa! 

Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tai lisäpyyntöjä!

Tuotetiedot
Muoto Muotoleikattu, pyöreä, soikea, neliö, suorakulmio, pyöristetyt kulmat.
Levyllä Ei
Täysiväripainatus Kyllä
Koko enintään 120 cm yhdellä sivulla
Materiaalit Valkoinen polyesterikangas, matala-tarttuva liima seinille
Laminointi Ei päällystetty
Ei, matala-tarttuva liima sopii seinille.
Voit olla huoletta, seinätarramme on suunniteltu matala-tarttuva liima, joka sopii erityisesti seinille. Kun päätät poistaa tarrojen, ne lähtevät puhtaasti jättämättä jälkeä tai jäämiä taakse, joten voit päivittää seinäsi ilman huolta.
Valitettavasti emme suosittele seinätarrojen tulostamista pienemmässä koossa kuin mitä on saatavilla verkkosivuillamme. Jos kuitenkin tarvitset pienempiä tarroja pinnoille, joissa helppo irrotettavuus on tärkeää, suosittelemme harkitsemaan irrotettavia tarrojamme, jotka on suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen. Nämä irrotettavat tarra tarjoavat joustavuutta kiinnittää seinille tai muihin kohteisiin, samalla kun ne voidaan helposti poistaa tarvittaessa.
Valitettavasti seinätarrat ovat saatavilla vain vakiovalkoisena ja ne eivät tarjoa läpinäkyvää tai erikoisvaikutusvaihtoehtoja. Ne on kuitenkin suunniteltu tarjoamaan eloisia ja pitkäkestoisia grafiikoita, jotka ovat täydellisiä sisustuselementtejä seinillesi.
 

Helppo asentaa

Kuori, paina ja valmista. Räätälöidyt seinätarrat ovat helppoja levittää, tarvitset vain 2 kättä ja seinän. Tasaa tarraa levittäessäsi välttääksesi ilmakuplien jäämisen alle ja bada bing bada boom. Sinulla on uusi statement-seinä.

Helppo irrotaa

Kun on aika muuttaa pois tai vaihtaa ilmettä, irrota tarrasi yksinkertaisesti seinästä. Nämä tarrat on valmistettu erikoisalhaisen tarran avulla, joten ne irtoavat helposti, eivätkä jätä jäämiä taakseen eivätkä vaurioita maalia tai tapettia.

Jumissa tarrojen ideoissa?

Inspiroidu näistä liittyvistä tarrojen ominaisuuksista ja tuotteista, jotka uskomme sinun rakastavan. Mitä luot seuraavaksi?