Mukautettu
Lattiatarrat

Mukautettuja tarroja, joihin voit astua

Luo mukautettuja tarroja lattialle. Näiden erikoislattiatarrojen pinta on peitetty hiekkatekstuurisella laminaatilla, ja ne on suunniteltu ottaen huomioon kengät ja jäljet. Lattiatarrat soveltuvat erinomaisesti polkumerkkien, kuten nuolien, luomiseen lattialle, logo-tarrojen käyttämiseen brändin tuomiseksi tiilimuurattuun myymälääsi tai seisomamerkkien luomiseen, jotta voit merkitä, missä asiakkaiden tulisi jonottaa. Ehkä haluat vain lisätä hieman näyttävyyttä lattiaasi? Lataa mukautettu suunnitelmasi lattiatarraasi ja saat välittömän todistuksen.

Jätä meille kommentti tarranvalmistajaan, jotta tiedämme, että haluat lattiatarran, huolehdimme oikean hiekkatekstuurisen laminaatin käytöstä.
 
Täysväripainatus
Valkoinen muste + väri
Liuskeenkestävä
Naarmunkestävä laminaatti
Minkä tahansa kokoisena tai muotoisena
Tarkasti leikattu suunnitelmasi mukaan
 
 

Tee lattiatarra

Tee lattiatarra leikkaamalla, mihin tahansa muotoon. Suurin koko on 120cm yhdellä sivulla

 
 

Lyödä kannen päälle

Nämä hiekkapintaiset mukautetut tarrat ovat loistava tapa osoittaa polkuja, välittää viesti tai vain lisätä hieman säihkettä lattiaasi. Liukumaton ja kompastumaton, nämä tarrat pysyvät tasaisina ja kestävät jopa raskaan jalkaliikenteen.

 
 

Kuinka tilata lattiatarroja

  • Valitse koko, määrä ja leikkauslinja.
  • Lataa tiedostosi luodaksesi omat räätälöidyt lattiatarrosi.
  • Valitse toimitustapasi ja maksa.

Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita!

Tuotteen ominaisuudet
Muoto Reunaviilto, Pyöreä, Ovaali, Neliö, Suorakulmio, Pyöristetyt kulmat.
Arkilla Ei
Väritulostus Kyllä
Koko enintään 120 cm yhdellä sivulla
Materiaalit Arlon (valkoinen) tai Pysyvä liima (Standard)
Laminointi Hiekkapintainen matta
Kyllä, lattiatarrojen poistaminen on yleensä helppoa. Kuitenkin poistamisen helppous voi vaihdella tekijöistä, kuten siitä, kuinka kauan tarra on ollut kiinnitettynä pintaan ja mihin lämpötiloihin se on altistunut. On suositeltavaa noudattaa oikeita poistotekniikoita, kuten irrottamista hitaasti ja tarvittaessa lämmönlähteen käyttämistä, jotta poisto olisi sujuvaa ja jälkiä jättämätöntä.
Kyllä, voit laittaa lattiatarroja laattojen päälle, mutta on tärkeää varmistaa, että pinta on sileä ja puhdas optimaalista tarttumista varten. Jos laattojen pinta on teksturoitu, se ei ehkä tarjoa sopivaa tarttumispintaa, ja pölyn tai veden pääsy reunoilta voi heikentää liiman laatua. Siksi on suositeltavaa valmistella laattojen pinta asianmukaisesti ennen lattiatarrojen levittämistä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
Kyllä, on mahdollista luoda lattiatarroja käyttämällä vinyylin painotekniikkaa. Tällä menetelmällä voit saada omat mukautetut suunnittelut tai kuviot painettuna vinyylimateriaalille, jota voidaan levittää suoraan lattialaattoihisi, jolloin voit vaihtaa laattojesi ulkonäköä ilman täydellistä remonttia.
Aloita tarrojen levitys irrottamalla suojapaperi yhdeltä puolelta ja asettamalla tarra huolellisesti haluttuun paikkaan lattialla. Painele tarraa hitaasti alaspäin, silottaen sitä keskeltä reunoille varmistaaksesi kuplattoman kiinnityksen. Jos tarra on suuri, työskentele pienemmissä osissa irrottamalla suojapaperia vähitellen ja kiinnittämällä tarra pintaan, kunnes se on täysin levitetty.
 

Jumissa tarrojen ideoissa?

Inspiroidu näistä liittyvistä tarrojen ominaisuuksista ja tuotteista, jotka uskomme sinun rakastavan. Mitä luot seuraavaksi?