Mukautettu
Etuleimaisia tarroja

Tee etupuolesta liimapuoli.

Etuleimaiset tarroja ovat juuri sellaisia. Tarrojen tahmea, liimapinta on sijoitettu suunnitelman päälle, jotta voit kiinnittää ne ikkunoihin sisäpuolelta, ja suunnitelma näkyy ulkopuolelta. Piristä liiketilasi näyteikkunaa tai yrityksesi ikkunanäyttöä tai kiinnitä ne auton ikkunoihin tuodaksesi viestisi liikkeelle.

Jätä meille kommentti tarrojen tekijäämme erikoistoiveista
 
Näytä yrityksesi
Mikä tahansa muoto
Loistava myymälänäyttöön
Näkyy ulkopuolelta
Piristä auton ikkunaa
Liimaa se sisäpuolelle
 
 

Tee etiketit etupuolelle

Jätä kommentti, jos haluat läpinäkyviä alueita suunnitteluusi. 

 
 

Ole rehellinen tarrojesi kanssa

VValitse etuleimaiset tarrat piristämään ikkunanäyttöäsi tai saadaksesi kuljettajan hymyilemään liikenteessä. Etuleimaiset tarrat ovat monipuolisia ja varmistavat, että tarraviestisi näkyy sekä sisä- että ulkopuolelta."

 

Mikä tahansa muoto. Mikä tahansa koko.

 

Kuinka tilata etuleimaisia tarroja

  • Valitse haluamasi leikkauslinja, koko ja määrä.
  • Jos et ole varma näistä tiedoista, voit muuttaa niitä myöhemmin editorissamme lataamisen jälkeen.
  • Lataa tiedostosi luodaksesi räätälöidyt tarrojesi.
  • Valitse toimitus ja maksa.

Anna meille tietää, jos sinulla on kysymyksiä tai lisäpyyntöjä!

Tuotteen ominaisuudet
Muoto Muotoon leikattu, pyöreä, soikea, neliö, suorakulmio, pyöristetyt kulmat.
Arkilla Ei
Täysväripainatus Kyllä
Koko Enintään 27,5 cm yhdellä sivulla
Materiaalit Vain kirkas/läpinäkyvä
Laminointi UV-kiilto Pet tai mattapintainen Soft touch
Vaikka etupuolen liima mahdollistaa näkymisen vain yhdeltä puolelta, jos tarvitset näkyvyyden molemmilta puolilta, suosittelemme valitsemaan kaksipuoliset tarrojen, jotka ovat erillinen tuote. Kaksipuoliset tarrojen on erityisesti suunniteltu näkymään ja luettaviksi molemmilta puolilta, mikä takaa maksimaalisen näkyvyyden ja monipuolisuuden viestintään tai suunnitteluun. Tämä tuote edellyttää erityistä valmistusta ja suurempia vähimmäismääriä, joten ota yhteyttä info@stickerapp.com saadaksesi lisätietoja ja tarjouksen.
Jos tarvitset eri kuvat etu- ja takapuolella, suosittelemme valitsemaan kaksipuoliset tarrojen, jotka on erityisesti suunniteltu tähän vaatimukseen. Kaksipuoliset tarrojen tarjoavat joustavuutta esittää ainutlaatuisia suunnitteluja tai viestejä kullakin puolella, mikä mahdollistaa monipuoliset ja huomiota herättävät sovellukset. Tämä tuote edellyttää erityistä valmistusta ja suurempia vähimmäismääriä, joten ota yhteyttä info@stickerapp.com saadaksesi lisätietoja ja tarjouksen.
Etupuolen liima tarrojen soveltuvat hyvin auton ikkunoihin, koska ne on suunniteltu levitettäviksi sisäpinnalle. Tämä sijoittelu varmistaa, että tarra pysyy suojassa ulkoisilta elementeiltä, kuten tuulelta, sateelta ja auringonvalolta, samalla säilyttäen optimaalisen näkyvyyden ulkopuolelta. Olitpa sitten edistämässä brändiäsi, näyttämässä viestiä tai lisäämässä koristeellista kosketusta ajoneuvoosi, etupuolen liima tarrojen tarjoaa käytännöllisen ja tehokkaan ratkaisun auton ikkunaan sovelluksiin.
Kyllä voi! Tarrojamme voidaan leikata ilman reunusta tai reunaa, mikä antaa niille saumattoman ja siistin ulkonäön. Parhaiden tulosten varmistamiseksi suosittelemme sisällyttämään 2 mm ylivuoto suunnitteluusi. Tämä mahdollistaa pienet vaihtelut leikkausprosessin aikana ja varmistaa, että suunnitelmasi ulottuu tarrojen lopullisen reunan yli, mikä johtaa tarkkaan ja ammattimaiseen viimeistelyyn.
 

Jumissa tarrojen ideoissa?

Inspiroidu näistä liittyvistä tarran ominaisuuksista ja tuotteista, jotka uskomme sinun rakastavan. Mitä luot seuraavaksi?