Kestävät tarra-aineet

Valitse monista materiaaleista seuraavaan tarraasi huomiota herättävät efektit.

 
 

Inspiroidu laajasta materiaalivalikoimastamme

Kun kyseessä on räätälöityjen tarrojen luominen, valitsemasi materiaali on yhtä tärkeä kuin itse suunnittelu. Vinyyli on suosittu vaihtoehto sen kestävyyden ja vedenkestävyyden vuoksi. Ympäristöystävällisempi ja rustiikkisempi vaihtoehto on 100% kierrätetystä ruskeasta paperista valmistettu Kraft-paperi. Kirkkaat tarrat ovat täydellisiä lisäämään hienovaraisen kosketuksen mihin tahansa pintaan tai ikkunaan, ja holografiset vaihtoehdot tarjoavat hauskan ja ainutlaatuisen ilmeen. Valitsitpa minkä tahansa materiaalin, on helppo näyttää persoonallisuutesi ja tyyli.

 
Minkä tahansa kokoisena tai muotoisena
Tarkasti leikattu suunnittelusi mukaan
Laaja valikoima materiaaleja
Loputtomat mahdollisuudet suunnittelullesi
Lisävaihtoehdot
Takapaperin tulostus ja erikoisvärit
 
 

Mitä tarra-ainetta sinun tulisi valita

Löydä täydellinen tarra-aine tarpeisiisi, tietoja ominaisuuksista, hyödyistä ja suositelluista käyttötarkoituksista.

Valmistaudu ihastumaan hologrammitarrojen viehätykseen! Nämä poikkeukselliset luomukset ylpeilevät lumoavalla 3D-efektillä, joka muuntuu sulavasti jokaisesta valon leikistä ja katselukulman muutoksesta. Valmistaudu visuaalisesti vaikuttavaan ja huomiota herättävään ulkonäköön, joka varmasti jättää pysyvän vaikutuksen. Anna hologrammitarrojen päästää maailmaan lumouksen ja ihmeen, missä suunnitelmat heräävät eloon hohtavalla ja dynaamisella läsnäololla. Ole valmis tekemään lausunto, joka on todella maailmasta poikkeava hologrammitarrojen lumoavan kauneuden avulla!
Ota vastaan läpinäkyvyyden kauneus! Läpinäkyvät tarramme on suunniteltu toimimaan saumattomasti värillisten pintojen kanssa, jolloin taustavärit pääsevät loistamaan läpi. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus tehostaa suunnitelmasi näkyvyyttä ja luo lumoavan vaikutuksen, joka sulautuu saumattomasti taustaan. Anna luovuutesi ottaa keskikenttä haltuun, kun läpinäkyvät tarrat herättävät visiosi eloon samalla sulautuen vaivattomasti ympäröiviin väreihin. Valmistaudu todella lumoavaan ja saumattomaan suunnittelun ja taustan integraatioon läpinäkyvillä tarramme!
Astua sisään eleganssin maailmaan peilitarrojen avulla! Nämä upeat luomukset tarjoavat heijastavan pinnan, joka huokuu hienostuneisuutta ja lisää ripauksen ylellisyyttä mihin tahansa suunnitelmaan. Muuta tavalliset sovellukset upeiksi mestariteoksiksi tyylikkäällä ja modernilla esteettisyydellä. Anna peilitarrojen olla salainen aseesi, kun luot vangitsevan ja viimeistellyn ilmeen, joka jättää pysyvän vaikutuksen. Nosta suunnitelmasi uusiin korkeuksiin peilien hohtavalla houkutuksella!
Valmistaudu lumoutumaan prismaattisten tarrojen lumouksesta! Nämä taianomaiset ihmeet esittelevät lumoavan väriloiston ja kuvioinnin, jotka tanssivat ja vaihtavat muotoaan jokaisesta katselukulmasta. Ole valmiina visuaaliseen matkaan, jollaista et ole ennen nähnyt, kun suunnitelmasi heräävät eloon dynaamisella ja kiehtovalla vaikutuksella. Anna prismaattisten tarrojen lisätä hämmästyksen ja ihmettelyn kerros luomuksiisi, tehden niistä todella erottuvia massasta. Valmistaudu tulemaan lumotuksi prismaattisten tarrojen lumoavasta viehätyksestä!
Pysyvä liima on suunniteltu pitkäaikaiseen kiinnitykseen eikä sitä ole helppo irrottaa kerran kiinnitettynä. Se tarjoaa vahvan ja kestävän liitoksen, mikä tekee siitä ihanteellisen sovelluksiin, joissa tarra on pysyttävä paikallaan pidemmän aikaa.

Toisaalta vahva liimapinta tarjoaa vieläkin vahvemman alkuliitoksen kuin pysyvä liima. Sitä on erityisesti muotoiltu haastaville pinnoille tai tilanteisiin, joissa tarvitaan maksimaalista liimakapasiteettia, jolloin tarra pysyy tukevasti kiinni.

Heikko liimapinta puolestaan tarjoaa vähemmän aggressiivisen liitoksen, joka mahdollistaa helpon uudelleensijoituksen ja poistamisen jättämättä jäämiä tai vaurioittamatta pintaa. Tätä liimaa käytetään usein tilapäisiin tai uudelleenkäytettäviin tarroihin, joissa tarvitaan tarraan poistamisen ja uudelleenasennuksen joustavuutta.

On tärkeää ottaa huomioon sovelluksesi erityisvaatimukset valitessasi pysyvän, vahvan tai heikon liimapinnan tarraasi.
 

Meidän tarrojemme tuotteet

Meidän räätälöidyt tarrat valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista ja painotekniikoista, varmistaen että suunnittelusi näyttää upealta ja kestää pitkään.