Mukautetut
kontuurileikatut tarrat

Yksittäiset mukautetut leikattavat tarrat 

Leikattavat tarroja leikataan seuraamaan tarrasi muotoa. Riippumatta muodosta, kun valitset leikattavat tarroja, tarran ympärillä on vain noin 2 mm ylimääräistä tarraa. Nämä yksilöllisesti leikatut mukautetut muotoillut tarrat ovat täydellisiä kaikille, jotka haluavat yksittäisiä tarroja tietyn muodon mukaan.

Jätä meille kommentti tarran tekijässämme, jos sinulla on erityisiä toiveita
 
Missä tahansa koossa tai muodossa
Tarkasti leikattu suunnitelmasi mukaan
Laaja valikoima materiaaleja
Loputtomat mahdollisuudet suunnittelullesi
Lisävaihtoehdot
Takapaperin tulostus ja erikoisvärit
 
 

Tee leikattuja tarroja

Tarrojemme tekijässä voit pyytää lisäominaisuuksia, kuten taustapaperin painatusta, vaaleanpunaista mustetta ja näkymätöntä mustetta.

 
 

Leikkausteräviivatarroja

Nosta brändiäsi uudelle tasolle räätälöidyillä kontuurileikatuilla tarroilla. Kontuurileikatut tarroja ovat SE tarrojen klassikko! Loistavia ilmaislahjoja, tapahtumiin, lahjakasseihin tai itse tuotteisiin - ja paljon muuta - mukautetut kontuurileikatut tarroja ovat ylivertainen brändin vahvistaja, joka tekee brändistäsi erottuvan.

 

Mikä tahansa muoto. Mikä tahansa materiaali.

 

Kuinka tilaat leikattuja tarrakuvia

  • Valitse haluamasi leikkauslinja.
  • Valitse koko, materiaali ja määrä. Jos et ole varma näistä, voit muuttaa niitä myöhemmin editorissamme lataamalla tiedostosi.
  • Klikkaa "Lataa kuva" ja lataa tiedostosi luodaksesi mukautetun leikattujen tarrakuvien tilauksen.
  • Jos valitset erikoismateriaalin, jätä meille kommentti editorissa ilmoittaaksesi, missä kohtaa haluat erikoisefektin näkyvän.
  • Valitse toimitustapasi ja maksa.

Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tai lisäpyyntöjä!

Tuotteen ominaisuudet
Muoto Reunaleikkaus, Pyöreä, Ovaali, Neliö, Suorakulmio, Pyöristetyt kulmat.
Arkilla Ei
Värituloste CMYK + valkoinen
Koko Enintään 27,5 cm yhdellä sivulla
Materiaalit Saatavilla kaikilla
Tietysti! Jos tarvitset pienemmän koon, valitse lähin saatavilla oleva koko editorissa ja anna lopulliset mitat kommenttina tilausprosessin aikana. Määrittelemme sen mielellämme sinulle säilyttäen saman hinnan. On tärkeää huomata, että jos tarrojen molemmat puolet ovat alle 3 cm, joudumme tulostamaan tarroja arkeille varmistaaksemme oikean käsittelyn ja tuotannon.
Yhden tarra tulostamisen mahdollisuus riippuu koosta ja materiaalista. Yleensä meillä on vähimmäisvaatimus saman suunnitelman tarrojen tulostamiselle. Jos tarvitset kuitenkin vain yhden tarran, voit harkita A4-vinyylilevyjämme, joilla voit tulostaa yhden tarra suuremmalle levylle. Tämä vaihtoehto mahdollistaa materiaalien maksimaalisen käytön samalla kun saat haluamasi tarrasuunnitelman.
Totta kai! Sinulla on vapaus tulostaa useita suunnitelmia yhdellä tilauksella. Kun olet lähettänyt ensimmäisen suunnitelmasi, napsauta ylävasemmassa kulmassa olevaa "mukautetut tarrat" -linkkiä lisätäksesi seuraavan suunnitelman. On kuitenkin huomioitava, että meillä on vähimmäisvaatimus saman suunnitelman tarrojen tulostamiselle, joten varmista, että jokainen suunnitelma täyttää vähimmäismäärävaatimukset. Tämä mahdollistaa erilaisten tarrasuunnitelmien tilaamisen yhdellä tilauksella samalla noudattaen tulostusohjeitamme.
Valitettavasti emme voi yhdistää erikoismateriaaleja tässä tapauksessa. Vaikka voimme tulostaa kultaisella kirjoituksella peittävälle taustalle, kultaisen kirjoituksen tulostaminen läpinäkyvälle taustalle ei ole tällä hetkellä mahdollista. Pahoittelemme mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja kiitämme ymmärryksestäsi.
 

Tahdotko tarraideoita?

Inspiraatiota näistä liittyvistä tarraominaisuuksista ja tuotteista, jotka uskomme sinun rakastavan. Mitä luot seuraavaksi?