Mukautetu
Irrotettavat tarrat

Helposti irrotettavat tarrat.

Irrotettavat tarrat on suunniteltu erityisellä vähän tarttuvalla liimalla, mikä tekee niiden irrottamisesta erityisen helppoa pinnalta, johon ne on kiinnitetty. Mukautetut irrotettavat tarrat sopivat hyvin lyhytaikaisiin tarpeisiin, kuten tapahtumiin, pop-up-kauppoihin, konferensseihin ja muihin. Ne toimivat myös hyvin lasten tarroina, koska ne on helppo irrottaa mistä tahansa pinnalta, johon lapset ne kiinnittävät.

Jätä meille kommentti tarranvalmistajassamme, jos sinulla on erityisiä toiveita
 
Väliaikaiseen käyttöön
Ei jätä jäämiä
Minkä tahansa kokoisena tai muotoisena
Tarkasti leikattu suunnitelmasi mukaan
Lisävaihtoehdot
Kokeile näkymätöntä mustetta
 
 

Tee irrotettavia tarroja

Lisäosia, kuten pinkkiä mustetta ja näkymätöntä mustetta, voi pyytää tarrojen tekijältämme.

 
 

Irrota se

Miksi irrotettavat tarroja? Mukautetut helposti irrotettavat tarroja ovat täydellisiä lyhytaikaiseen käyttöön, kuten konsertteihin, tapahtumiin, pop-up-tapahtumiin, juhliin ja tilapäiseen merkintään. Ne ovat myös loistavia lapsille, jotka haluavat laittaa tarroja kaikkialle. Nämä irtoavat helposti eivätkä jätä tahmeaa jäännöstä. 

 
 

Kuinka tilata irrotettavia tarroja

  • Valitse koko, määrä ja leikkauslinja.
  • Lataa tiedostosi luodaksesi omat irrotettavat tarrojesi.
  • Valitse toimitustapasi ja maksa tilaus!

Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää tai erityistoiveita!

Tuotteen ominaisuudet
Muoto Leikattu muoto, pyöreä, ovaali, neliö, suorakulmio, pyöristetyt kulmat.
Arkilla Ei
Väritulostus CMYK
Koko Maksimissaan 28 cm yhdellä sivulla
Materiaalit Arlon (valkoinen) matala-tarttuva liima (irrotettava)
Irrotettavia tarroja voi käyttää uudelleen kerran tai kahdesti, mutta niiden liima ei ole alun perin kovin vahva, ja se heikkenee jokaisella uudelleenkäytöllä. Suositeltavaa on käyttää niitä säästeliäästi ja välttää liiallista irrottamista ja uudelleenkiinnitystä.
Irrotettavia tarroja voidaan pitää vedenkestävinä, mutta niiden liima ei ole yhtä vahva kuin pysyvien tarrojen liima. On parasta välttää niiden upottamista veteen tai altistamista liialliselle kosteudelle liiman säilyttämiseksi.
Irrotettavien tarrojen kesto vaihtelee riippuen siitä, mihin pintaan ne on asennettu ja millaisissa ympäristöolosuhteissa ne ovat altistuneet. Esimerkiksi jos ne asetetaan usein käsiteltävään kohteeseen, kuten kannettavaan tietokoneeseen, tarra ei ehkä kestä yhtä kauan verrattuna siihen, että se asetettaisiin paikoilleen pysyvästi olevaan pintaan, kuten ikkunaan.
Tavallisen liiman ja irrotettavien tarrojen välillä on pääasiallinen ero niiden liiman ominaisuuksissa. Tavalliset vinyyli-tarrat käyttävät pysyvää liimaa, joka on vahvempi ja suunniteltu pitkäaikaiseen kiinnittymiseen. Irrotettavissa tarroissa sen sijaan on vähemmän voimakas liima, joka on erityisesti suunniteltu helppoon irrottamiseen jättämättä jäämiä tai vahingoittamatta pintaa.
 

Jumissa tarrojen ideoiden kanssa?

Inspiroidu näistä liittyvistä tarrojen ominaisuuksista, materiaaleista ja tuotteista, jotka uskomme sinun rakastavan. Mitä luot seuraavaksi?