Tietoa StickerApp

StickerApp perustettiin vuonna 2011, kun painatuyritys tapasi ruotsalaisen web-suunnittelijan. Osana Stickers That Stick –osakeyhtiötä me olemme toimineet yli 9 vuotta kustomoitujen tarrojen painatusmarkkinoilla. Materiaalimme, koneemme ja henkilökuntamme luovat täydellisen kokonaisuuden, jotka mahdollistavat sinulle ainutlaatuisen kokemuksen sekä tuotteita joita rakastat.

Tiimimme on täynnä kunnianhimoisia ihmisiä jotka ovat fiiliksissä siitä, että he voivat valmistaa sinulle makeimmat tarrat, tarjoten samaan aikaan käyttäjäystävälliset sivustot! Meillä on draivia jatkuvasti luoda uutta ja parantaa teknologiaamme tullaksemme parhaimmaksi mahdolliseksi kustomoitujen tarrojen valmistajaksi.

Rakastamme aina saada palautetta, joka auttaa meitä kehittymään ja mahdollistaa sinulle entistäkin paremman asiakaskokemuksen. Joten otathan meihin rohkeasti yhteyttä osoitteeseen info@stickerapp.fi tai jätä viesti seuraavassa tilauksessasi.

Tsekkaa Instagram-tilimme nähdäksesi kuvia tuotteistamme ja liity yli 700 000 ihmisen seuraajajoukkoon jotka luottavat toimintaamme ja rakastavat meitä!