Privacy Policy

1. Yleistä

Tämä tietosuojakäytäntö koskien käyttäjän yksityisyydensuojaa ilmoittaa kuinka StickerApp Sweden AB, org. nr 556855-5931, 234 35 Lomma, e-mail: info@stickerapp.se, käsittelee tietojasi.

1.1 Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan StickerAppin palveluihin ja tuotteisiin, jotka liittyvät ostoihin, asiakaspalveluun ja muihin StickerAppiin liittyviin yhteydenottoihin kuten käynteihin verkkosivuillamme. Tämä tietosuojakäytäntö koskee myös StickerApp-tilin ("tilinhaltijan") henkilötietojen käsittelyä.

1.2 Haluamme että tunnet olosi turvalliseksi kun luovutat henkilötietojasi meille. Tämän tietosuojakäytännön tarkoitus on selvittää miten varmistamme henkilötietojesi turvallisen käsittelyn tietosuojasääntöjen mukaisesti.

 

2. Vastuu henkilötiedoista

StickerApp on vastuussa käyttäjän henkilötietojen turvallisesta käsittelystä ja että henkilötietoja käsitellään tietosuojalain mukaisesti. StickerApp vastaa myös henkilökohtaisen StickerApp-tilin henkilötietojen hallinnasta.

 

3. Milloin käsittelemme henkilötietojasi?

3.1 Jotta voisit vierailla verkkosivuillamme, käyttää palveluitamme, ostaa tuotteitamme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme on meidän kerättävä ja käytettävä henkilötietojasi.

3.2  StickerApp kerää ja käyttää henkilötietojasi kun vierailet verkkosivuillamme, teet ostoksen verkkosivuillamme, otat yhteyttä asiakaspalveluumme tai jos jollakin muulla tavalla otat meihin yhteyttä. Ostoksen yhteydessä kerätyt tiedot ovat tarpeellisia että voit tehdä ostosopimuksen StickerAppin kanssa ja että StickerApp voisi taata parhaimman mahdollisen palvelun.

3.3 Jos olet tilinhaltija StickerApp kerää myös antamasi henkilötiedot kun rekisteröit tilisi verkkosivuillamme. StickerApp kerää myös tietoja sen ajanjakson aikana kun vierailet verkkosivuillamme. Nämä tiedot liittyvät toimintoihisi StickerApp –sivuston käyttäjänä, kuten ostoshistoriasi, miten käytät StickerAppin verkkosivustoa tai mitä tarjouksia olet klikannut. StickerApp voi myös ajoittain käyttää StickerApp-tilisi tietoja. Tilinhaltijana voit päivittää henkilötietosi milloin tahansa.

3.4 Keräämme ja päivitämme tietoja myös kolmansilta osapuolilta jotta osoitetietosi pysyisi ajan tasalla.

 

4. Mitä tietoja keräämme?

4.1 StickerAppin asiakkaat

Jos olet StickerAppin asiakas keräämme sinusta seuraavia tietoja joko ostosten tai asiakaspalvelun yhteydessä:

  • Nimi ja tunnistusnumero (henkilötunnus tai yritystunnus)
  • Osoite
  • Puhelinnumero ja sähköposti
  • Maksutiedot
  • Asiakasnumero
  • IP-osoite ja tietoja StickerApp –sivuston käytöstä

 

4.2 StickerAppin tilinhaltijat

Jos olet StickerApp tilinhaltija keräämme sinusta seuraavia tietoja:

  • Nimi ja tunnistusnumero (henkilötunnus tai yritystunnus)
  • Osoite
  • Puhelinnumero ja sähköposti
  • Maksutiedot
  • Asiakasnumero
  • IP-osoite ja tietoja StickerApp-sivuston käytöstä
  • Tietoja siitä mistä tuotteista tai tarjouksista olet ollut kiinnostunut ja kuinka toimit uutiskirjeemme suhteen
  • Tietoja ostoksistasi
  • Tietoja tilistäsi

 

5. Miksi keräämme henkilötietojasi?

5.1 StickerAppin asiakkaat
StickerApp kerää tietojasi monista eri syistä mutta pääasiassa siksi että voisimme:

  • Täyttää velvollisuutemme sinulle hyvän palvelun tarjoajana, kuten ostojen suorittamisen, laskutuksen ja asiakaspalvelun tarjoamisen
  • Tarjota yleistä asiakastukea ja vastata kysymyksiisi tai korjataksemme mahdollisia virheitä
  • Mahdollistaa sinulle sopivan palvelun ja siten hyvän asiakassuhteen
  • Tarjota sinulle oleellisia tarjouksia sähköpostitse, puhelimitse tai verkossa
  • Arvioida millaisia maksutapoja voimme tarjota sinulle
  • Parantaa tarjouksiamme kehittämällä palveluitamme, tuotteitamme ja verkkosivujamme
  • Estää petokset ja parantaa riskienhallintaamme
  • Noudattaa voimassa olevia lainsäädäntöjä kuten kirjanpitoa koskevia lakeja

 

Tietojasi voidaan myös käyttää markkina- ja asiakasanalyyseihin, markkinatutkimuksiin, tilastoihin, liiketoiminnan seurantaan ja liiketoiminnan kehittämiseen.

5.2 StickerAppin tilihaltija
Jos olet tilinhaltija voi StickerApp edellä mainittujen syiden lisäksi käyttää henkilötietojasi jotta voisimme:

  • Auttaa tilin hallinnoimisessa
  • Mahdollistaa tilinhaltijan etuja kuten ennalta täytetyt käyttäjätiedot, lisää maksuvaihtoehtoja, edellisten tilausten helpompi uudelleen tilaus ja omien designien myynti
  • Tarjota erikoistarjouksia, tarjouksia juuri sinulle, markkinoida tuotteitamme ja lähettää tapahtumakutsuja postitse, sähköpostitse, puhelimitse tai verkossa
  • Kommunikoida kanssasi postitse, sähköpostitse tai puhelimitse

 

6. Oikeusperusta henkilötietojesi käsittelylle

6.1 Tässä kohdassa kuvataan ne oikeudelliset perusteet, joilla StickerApp oikeuttaa henkilötietojesi keräämisen.

6.2. Jos olet asiakkaamme tai tilinhaltija keräämme tietojasi jotta voisimme mahdollistaa ostoksien tekemisen sivuillamme tai että voisimme helpottaa tilinhaltijan tilin hallinnoimista sekä ostoshistorian käsittelyä. Tämän oikeudellisen perusteen vuoksi keräämme myös tilinhaltijan ostotietoja, käytöstä sivuillamme, vuorovaikutusta StickerAppin kanssa ja millainen kiinnostus tilinhaltijalla on tuotteitamme ja tarjouksiamme kohtaan. Näin ollen voimme taata parempia henkilökohtaisia tarjouksia juuri sinulle.

6.3. ”Intressien punnitseminen” on myös syy siihen että keräämme henkilötietojasi. Näin ollen keräämme henkilötietoja jotta voisimme lähettää henkilökohtaisia tarjouksia tuotteisiimme ja palveluihimme liittyen mutta myös pystyäksemme erottamaan asiakkaat keskenään esimerkiksi ostomäärien perusteella. StickerApp ei käytä intressien punnitsemisessa arkaluontoisia henkilötietojasi eikä profiloi asiakkaitaan.

Joissakin tapauksissa StickerAppin monilla on laillinen velvollisuus käsitellä henkilökohtaisia tietojasi. Tämä koskee esimerkiksi sellaisten henkilötietojen käsittelyä, joita käytimme kirjanpitolainsäädännön mukaisten velvoitteiden täyttämisessä.

6.4. Joissakin tapauksissa StikerAppilla on laillinen velvollisuus käsitellä henkilötietojasi. Tämä koskee esimerkiksi sellaisten henkilötietojen käsittelyä joita tarvitsemme täyttääksemme kirjanpitolain vaatimukset.

 

7. Yhteenveto henkilötietojen käsittelystämme

Tarkoitus

Oikeusperusta

Henkilötietojen kategoriat

Varastointiaika

Tavaroiden ja palvelujen hallinnointi ja toimittaminen sekä asiakastuen tarjoaminen

Ostosopimuksen loppuunsaattaminen (myyntiehdot)

  • Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti
  • Maantieteelliset tiedot
  • IP-osoite, laitteen tiedot ja kirjautumistiedot

Kolme vuotta sen jälkeen kun olet viimeksi ollut aktiivinen StickerAppin sivuilla, esimerkiksi tehnyt ostoksia tai ollut yhteydessä asiakaspalveluun

Varmistus siitä että lakisääteisiä vaatimuksia noudatetaan kuten kirjanpitolakia

Oikeudellinen velvollisuus

  • Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti
  • Maantieteelliset tiedot
  • IP-osoite, laitteen tiedot ja kirjautumistiedot 

Niin kauan kuin olemme velvollisia säilyttämään tietoja sovellettavien lakien mukaisesti.

StickerAppin tai konserniyhtiöiden tavaroiden ja palveluiden markkinointi postitse, sähköpostilla tai puhelimitse sekä StickerAppin palveluiden kehittäminen

Intressien punnitseminen

  • Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti
  • Maantieteelliset tiedot
  • IP-osoite, laitteen tiedot ja kirjautumistiedot

Kaksi vuotta sen jälkeen kun olet viimeksi ollut aktiivinen StickerAppin sivuilla, esimerkiksi tehnyt ostoksia tai ollut yhteydessä asiakaspalveluun

Tilisi hallinta, henkilökohtaisten tarjouksien mahdollistaminen sekä kohdistettu viestintä postitse, sähköpostitse tai puhelimitse

StickerApp-tilisopimuksen täyttäminen

  • Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti
  • Maantieteelliset tiedot
  • IP-osoite, laitteen tiedot ja kirjautumistiedot, maksutiedot
  • Asiakasnumero
  • Tietoja siitä kuinka käytät nettisivujamme, mistä tarjouksistamme olet kiinnostunut, millaisessa vuorovaikutuksessa olet ollut uutiskirjeittemme suhteen ja mihin tapahtumiimme olet osallistunut
  • Ostotiedot
  • Tilinhaltijan tietoja

Niin kauan kuin sinulla on StickerApp-tili


8. 
Profilointi

8.1 Jos olet tilinhaltija StickerApp voi profiloida henkilötietojasi. Voimme analysoida kuinka käytät nettisivujamme, mistä tuotteistamme, palveluistamme tai tarjouksistamme olet ollut kiinnostunut, mitä uutiskirjeitämme olet klikannut, mihin tapahtumiimme olet osallistunut ja tilitietojasi jotta voisimme tarjota palveluita jotka sopivat juuri sinulle.

8.2 Voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi profilointia ottamalla yhteyttä StickerAppiin sähköpostitse info@stickerapp.se. Kun StickerApp on vastaanottanut valituksesi tulemme lopettamaan henkilötietojesi keräämisen profilointia varten.

 

9. Kuinka kauan säilytämme tietoja sinusta?

9.1 Henkilötietojasi säilytetään vain niin kauan kunnes ne täyttävät sen tarkoituksen minkä vuoksi ne kerättiin, tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. StickerApp voi säilyttää tietoja pidemään jos se on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamisen vuoksi tai StickerAppin laillisten etujen vuoksi esimerkiksi jos käynnissä on oikeudellinen prosessi.

9.2 StickerApp säilyttää asiakastietoja korkeintaan 24 kuukautta sen jälkeen kun asiakas on viimeksi tehnyt ostoksia tai ollut muulla tavalla yhteydessä StickerAppiin.

9.3 StickerApp säästää tilinomistajan tietoja niin kauan kuin tilinomistajalla on StickerApp-tili.

 

10. Keiden kanssa jaamme henkilötietojasi?

10.1 StickerApp saattaa jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kuten StickerAppin konserniyhtiöille ja muille yhteistyökumppaneille sekä kortti- ja viestintäpalvelujen tarjoajille.

StickerApp voi myös jakaa tietojasi yrityksille, jotka tarjoavat osoitteiden päivityspalveluita, jotta voimme varmistaa, että meillä on oikeat osoitetietosi.

10.2 Kolmannet osapuolet joiden kanssa StickerApp jakaa tietojasi tai joille StickerApp jollain tavalla antaa tietoja asiakkaistaan tai tilinhaltijoistaan, saa käyttää henkilötietojasi ainoastaan markkinoidakseen tai myydäkseen StickerAppin, StickerAppin yhteistyökumppaneiden tai konserniyhtiön tuotteita tai palveluita. Jos ostat tuotteitamme tai palveluitamme luotolla, henkilötietojasi voidaan luovuttaa luottotietoyhtiöille

10.3 StickerApp voi jakaa henkilötietojasi jos se on tarpeen lakisääteisten vaatimusten tai viranomaisten vaatimuksien vuoksi, esimerkiksi petosten havaitsemisen ja ennalta ehkäisemisen takia tai muiden turvallisuus- ja teknistenongelmien takia mutta myös puolustaaksemme StickerAppin laillisia etuja. 

10.4 StickerApp voi lähettää henkilötietojasi EU:n tai ETA-maiden ulkopuolisiin maihin, jos StickerAppin toimittajia tai yhteistyökumppaneita sijaitsee siellä. Jos henkilötietojasi lähetetään EU:n tai ETA-maiden ulkopuolelle niin StickerApp ryhtyy tarvittaviin toimiin varmistaakseen, että henkilötietosi ovat edelleen suojattuja ja henkilötietojasi käsitellään asiaa koskevien oikeudellisten puitteiden mukaisesti.

10.5 Emme tule myymään henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

 

11. Tietosuojakäytännön muutokset

StickerAppilla on oikeus muuttaa tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Ilmoitamme välittömästo tietosuojakäytäntömme muutoksista. Jos et hyväksy muutoksia, sinulla on oikeus irtisanoa sopimus StickerAppin kanssa ennen muutetun tietosuojakäytännön voimaantuloa. Voit irtisanoa sopimuksen ottamalla yhteyttä StickerAppin asiakaspalveluun.

 

12. Henkilötietojesi suojaaminen

Sinun tulisi aina tuntea olosi turvalliseksi kun jaat henkilötietosi kanssamme. StickerApp on tämän vuoksi ottanut käytäntöön tarvittavat turvatoimet henkilötietojesi suojelemiseksi luvattomalta käytöltä, muutoksilta tai poistamiselta. Kaikki asiakkaidemme ja tilinhaltijoiden tiedot tallennetaan tietokantaan joka on suojattu käyttöoikeuksien valvonnalla ja palomuurilla.

 

13. Sinun oikeutesi

13.1 StickerApp vastaa henkilötietojen käsittelystä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

13.2 Pyynnöstäsi tai oma-aloitteisesti StickerApp korjaa, poistaa tai täydentää virheellisiä, puutteellisia tai harhaanjohtavia tietoja.

13.3 Sinulla on oikeus pyytää:

  1. Pääsyä henkilötietoihisi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus pyytää kopio niistä henkilötiedoista mitä käsittelemme. Sinulla on oikeus pyytää maksutta kopio rekisteritiedoistasi eli mitä tietoja sinusta on kerätty, minkä takia ja miten niitä on käsitelty sekä keille tietojasi on jaettu tai ollaan jakamassa. Sinulla on myös oikeus saada tietää: mistä henkilötietojasi on kerätty jos niitä ei ole kerätty suoraan sinulta, automaattisen yksilöllisen päätöksenteon tapaukset (mukaan lukien profilointi), sekä ennakoitu ajanjakso jolloin tietojasi tallennetaan tai kriteerit joita käytetään tämän ajanjakson määrittämiseen. Sinulla on myös oikeus saada tietoja muista tässä kohdassa luetelluista oikeuksista rekisteritiedotteessa. Voimme pyytää lisätietoja sinulta henkilöllisyytesi varmistamiseksi.
  2. Henkilötietojen korjaamista. Pyynnöstäsi korjaamme sinua koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot niin nopeasti kuin mahdollista.
  3. Henkilötietojen poistamista. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista jos ne eivät enää ole välttämättömiä niihin tarkoituksiin minkä vuoksi niitä kerättiin. On kuitenkin mahdollista että lainsäädännöt kuten kirjanpito- tai verotuslaki estävät tietojen välittömän poistamisen. Lopetamme kuitenkin henkilötietojen käytön muuhun tarkoitukseen kuin lainsäädäntöjen noudattamiseen.
  4. Henkilötietojen käsittelyn rajoittamista. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötietosi on merkitty siten että niitä voidaan käsitellä vain tietyissä rajatuissa tapauksissa. Voit esimerkiksi pyytää rajoitusta kun katsot että tiedot ovat virheellisiä ja olet pyytänyt oikaisua kohdan 13.3.2. mukaisesti. Kun tietojasi tarkistetaan tulee niiden käsittely olemaan rajattua.

13.4 StickerApp ilmoittaa kullekin vastaanottajalle, jonka henkilötiedot on jaettu edellä olevan kohdan 10. mukaisesti, tietojen korjaamisesta tai pyyhkimisestä sekä tietojen käsittelyn rajoituksista.

13.5 Sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen. Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus vastaanottaa ja siirtää henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytössä olevassa ja koneella luettavassa muodossa toiselle osapuolelle joka vastaa henkilötiedoistasi.

13.6 Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi luovuttamista kolmansille osapuolille. Jos vastustat tällaista käsittelyä, jatkamme käsittelyä vain, jos käsittelyn kohteena oleva toiminta on perusteltua.

13.7 Jos et halua että henkilötietojasi käytetään suoramarkkinointiin on sinulla oikeus pyytää sen lopettamista. Siinä tapauksessa voit lähettää valituksen osoitteeseen info@stickerapp.se, kun olemme vastaanottaneet valituksen, lopetamme tietojesi käsittelyn markkinointitarkoituksiin.

13.8 Sinulla on oikeus esittää valituksesi henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaviranomaisille.

14. Evästeet

Kun vierailet verkkosivuillamme käytämme evästeitä, täältä löydät lisätietoja evästekäytännöstämme

 

15. Yhteystiedot

15.1 Älä epäröi ottaa yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä koskien tietosuojakäytäntöämme tai kuinka käsittelemme henkilötietojasi tai jos haluat kopion rekisteritiedoistasi. Yhteystietomme ovat seuraavat:

STICKERAPP SWEDEN AB
Poppelgatan 21
234 35 Lomma
info@stickerapp.se