Käyttöehdot

Yleistä

Nämä käyttöehdot koskevat StickerApp –sivustolla tehtyjä ostoksia sekä toimintaasi kyseisellä sivustolla. Sivustoa hallinnoi StickerApp Ab (tästä eteenpäin ”me” tai ”STA”).

Pidätämme oikeuden käyttöehtojen muutoksiin sekä päivityksiin ilman erillistä ilmoitusta. Kehotamme asiakkaita tarkistamaan ehdot ennen ostoja tai milloin tahansa sivustoa käytettäessä. Käyttöehtojen viimeisin päivitys ajankohta löytyy käyttöehtojen viimeisimmässä osiossa. Jos et hyväksy käyttöehtojamme, älä tee ostoksia tai käytä sivustoa. Sivuston käyttö tai ostosten teko tarkoittaa, että olet hyväksynyt käyttöehtomme ja olet vähintään 18-vuotias. Jos olet alle 18- vuotias, mutta vähintään 13-vuotias voit käyttää sivustoamme tai tehdä ostoksia vain huoltajan läsnä ollessa joka näin ollen sitoutuu noudattamaan käyttöehtoja.

Teemme parhaamme, että sivustomme tiedot ovat paikkansapitäviä, mutta siitä huolimatta sivustolla voi olla myös vanhentunutta tietoa. Kaikki sivustomme tuotteet, niiden kuvaukset ja hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Tilausvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tilausvahvistus on vahvistus siitä, että olemme vastaanottaneet tilauksesi. Tilausvahvistuksessa on tilausnumerosi, tuotteen tiedot, maksutietosi sekä toimitustiedot.

Kun tilauksesi on pakattu, lähetämme toimitusvahvistuksen sähköpostitse. Suosittelemme, että tallennat vahvistukset helpottaaksesi mahdollista kanssakäyntiä asiakaspalvelumme kanssa.

Maksutavat

Seuraavat maksutavat ovat hyväksyttyjä

1. Pankkikortti ja luottokortti

Voit maksaa seuraavilla korteilla: Visa, MasterCard, American Express, Diners, Discover, JCB ja Maestro. Huomioi, että tuotteen hinta veloitetaan tililtäsi kun STA on lähettänyt tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Kaikki pankki- sekä luottokortti tapahtumat kulkevat maksupalvelu Adyenin kautta joka takaa korttitietojesi turvallisen käytön. Maksu veloitetaan tililtäsi kun STA on hyväksynyt tilauksesi. Näin ollen vahvistat että käytetty maksukortti on sinun tai maksukortin omistaja on valtuuttanut sinut käyttämään korttia. Jos pankki kieltäytyy valtuuttamasta maksua STA:lle, tilauksesi perutaan. Emme ole vastuussa maksuista tai seuraamuksista, joita maksupalveluntarjoaja saattaa määrätä maksun käsittelyn seurauksena.

2. Klarnan Maksa myöhemmin –palvelu

Maksa myöhemmin –palvelussa on voimassa Klarnan maksuehdot. Lue lisää niistä lisää Klarnan sivuilta.

3. Paypal

Kun valitset Paypalin sinut ohjataan Paypalin nettisivuille. Kun olet kirjautunut Paypal – tilillesi näet tilauksen summan ja kun olet hyväksynyt, sen sinut ohjataan takaisin nettisivuillemme.

Toimitusehdot

Pidätämme oikeuden periä 20 euron kustannukset vastaanottamattomista paketeista, jotka palautetaan kuljetusyhtiöltä meille, sekä paketeista, jotka palautetaan puutteellisen tai väärän osoitteen takia, toimitus- ja käsittelykulujen kattamiseksi.

Tilausten lähettäminen voi kestää jopa 8 arkipäivää, mutta pyrimme lähettämään kaikki tilaukset 2-3 arkipäivän sisällä. Huomioi, että toimitusajat ovat vain arvioita ja alkavat vasta lähetyspäivästä. Toimitusajat eivät ota huomioon varastotilanteesta johtuvia mahdollisia viivästyksiä, joten jos tarvitset tuotteet kiireellisesti, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tilauksen tekemistä, jotta voimme varmistaa tuotteiden toimituksen toiveittesi mukaisesti.

Palautukset

Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottopäivästä, edellyttäen että tuotetta ei ole käytetty eikä siinä ole kulumajälkiä. Sinun tulee asiakkaana maksaa itse palautuksen lähetyskustannukset. Jos olet tilannut kustomoidun tuotteen, palautusoikeus päättyy kun tuotteen valmistus on alkanut. Jos haluat palauttaa tuotteen ota yhteyttä asiakaspalveluun info@stickerapp.fi niin saat lisäohjeita palautuksen suhteen.

Vialliset tuotteet

Jos vastaanotat viallisia tuotteita ilmoita siitä meille välittömästi sähköpostitse osoitteeseen info@stickerapp.fi, huomioi että emme voi käsitellä palautettuja tuotteita ilman yhteydenottoa asiakaspalveluumme. Tuotteen on oltava samassa kunnossa kuin vastaanottaessa, jotta voimme hyväksyä palautuksen. Jos STA tuotteen olevan viallinen, asiakkaalle toimitetaan samanlainen korvaava tuote.

Vastuu

STA:n vastuu on ilmoitettu näissä ehdoissa, ellei laki toisin määrää. STA ei ole missään tapauksessa velvollinen maksamaan tilauksesi kokonaisostosummaa suurempaa summaa. STA ei ota vastuuta satunnaisista, välillisistä tai epäsuorista vahingoista, kuten voiton menetyksestä, tai ylivoimaisesta esteestä, kuten sota, sisällissota, vallankumous, mellakka, hallituksen toimenpiteet, lakko, työsulku, sähkökatkos, puhelin- tai internetpalveluiden katkos, luonnonkatastrofit, epidemiat, pandemiat tai muut vastaavat tapahtumat.

Aineettomat oikeudet


Kun teette tilauksen, takaatte asiakkaana, että teillä on kaikki tarvittavat oikeudet, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkki- tai mallioikeudet ("aineettomat oikeudet"), kaikkeen materiaaliin ja kaikkiin tietoihin, jotka toimitatte STA:lle tuotantoa varten.

Asiakas vastaa täysin siitä, ettei mikään asiakkaan STA:lle toimittama materiaali loukkaa kolmannen osapuolen aineettomia oikeuksia tai muuten riko soveltuvaa lainsäädäntöä.

Asiakas sitoutuu korvaamaan STA:lle, meidän tytäryhtiöillemme, agenteillemme, työntekijöillemme ja edustajillemme kaikki vahingot, tappiot, kulut tai menot, jotka johtuvat mahdollisista vaatimuksista tai kanteista kolmannelta osapuolelta, jotka väittävät asiakkaan meille toimittaman materiaalin loukkaavan heidän aineettomia oikeuksiaan.

Mahdollisissa tunnetuissa tai epäillyissä kolmannen osapuolen aineettomien oikeuksien loukkauksissa tai muussa soveltuvan lainsäädännön rikkomisessa STA pidättää oikeuden välittömästi keskeyttää asiakkaan tilauksen tuotannon ilman oikeutta hyvitykseen. Asiakkaan on toimitettava STA:lle tyydyttävä aineisto osoittaakseen, ettei loukkausta ole tapahtunut, jotta STA voi jatkaa tuotantoaan.

Tämä pykälä on sitova koko sopimuskauden ajan ja jatkaa olemista sitova sopimuksen päättymisen jälkeen, riippumatta syystä.

Asiakkaan rekisteröinti

Jotta voisimme lähettää tilauksesi, meidän on rekisteröitävä, hallinnoitava ja tallennettava meille antamasi henkilötiedot. Henkilötietojasi käsitellään sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti, lue lisää tietosuojakäytännöstämme.

Sopimaton sisältö

Pidätämme oikeuden poistaa sisältöä (kuvia tai tekstiä), joka on laitonta, loukkaavaa, rasistista tai uskonnollisesti loukkaavaa.

Tekijänoikeus

Tehdessäsi tilauksen asiakkaana, todistat että sinulla on kaikki oikeudet lähetetyn sisällön käyttöön ja julkaisemiseen, erityisesti tekstin ja kuvien osalta. Asiakas on yksin vastuussa siitä, että tuote ei loukkaa kenenkään muun immateriaalioikeuksia ja että tuotteen sisältö ei millään muullakaan tavalla riko sovellettavaa lainsäädäntöä. Asiakas suostuu olemaan pitämättä STA:ta vastuussa väitteistä, joita kolmas osapuoli saattaa osoittaa STA:ta vastaan asiakkaalta lähetetyn sisällön käytöstä johtuvien kolmansien osapuolten oikeuksien, erityisesti tekijänoikeuksien, loukkausten yhteydessä. Asiakas sitoutuu korvaamaan mahdolliset kulut eikä pidä STA:ta vastuussa kolmansien osapuolten mahdollisista tekijänoikeusloukkauksista.

Sisällön käyttöoikeus ja rajoitukset

Ellei toisin mainita, sivuston suunnittelu, mukaan lukien ohjelmisto, lähdekoodi, tekstit, kuvat ja kaikki muu sisältö joka on osa sivustoa ovat tekijänoikeuksien suojaamia. Sisältö on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Mitään oikeutta tai etua mihinkään sisältöön ei myönnetä sinulle sivuston käytön seurauksena. Käyttämällä verkkosivustoamme sitoudut olemaan jäljentämättä, kopioimatta tai käyttämättä kaupallisiin tarkoituksiin mitään verkkosivustomme osaa.

Tilin sulkeminen

Käyttämällä sivustoamme hyväksyt, että STA voi oman harkintansa mukaan sulkea tilisi ja poistaa sen kaiken sisällön ilman erillistä ilmoitusta.

Rekisteröinti, tilit ja salasanat

Olet vastuussa minkä tahansa salasanan tai käyttäjätunnuksen henkilökohtaisesta suojauksesta ja turvallisuudesta, joita voit käyttää sivustollemme pääsyyn. Olet vastuussa kaikesta sivustolla suoritetusta toiminnasta, joka voidaan linkittää tai jäljittää käyttäjänimesi tai salasanasi perusteella. Olet velvollinen ilmoittamaan kadonneesta tai varastetusta salasanasta tai käyttäjätunnuksesta välittömästi osoitteeseen [info@stickerapp.fi].

Jos uskot jonkun käyttäneen salasanaasi tai tiliäsi ilman lupaasi, sinun tulee ilmoittaa asiasta viipymättä [info@stickerapp.fi]. Pidätämme oikeuden tilitietojen luovuttamiseen viranomaisille sovellettavien lakien mukaisesti.

Sovellettava laki ja riidat

Näitä ehtoja hallitaan, tulkitaan ja pannaan täytäntöön Suomen lakien mukaisesti. Jos näiden ehtojen yhteydessä syntyy erimielisyyksiä, riita on tuomioistuinten toimivaltaan kuuluvilla tuomioistuimilla STA: n toimipaikan suhteen, paitsi jos pakottavan lain säännöksessä säädetään toisin.

Lausekkeiden voimassaolo

Siinä tapauksessa, että yksi tai useampi näiden ehtojen lauseke, osittain tai kokonaan, julistetaan pätemättömäksi tai tuomioistuin, vaihtoehtoisesti valvontaviranomainen tai vastaava, julistaa sen pätemättömäksi, tämä ei vaikuta muiden lausekkeiden pätevyyteen.

Näiden ehtojen viimeisin päivitys tehtiin 9-09-2020.