Näytepakkaukset

 

Hanki mukautettuja tarramateriaalejamme ja suosittuja CMYK-väripalettejamme näytepakkauksella vain 2 eurolla.

Mikä on tilanne näytepakettimme kanssa?

Voi olla vaikea sanoa tarkalleen, miltä materiaali näyttää ja tuntuu, kun tarkistat sen verkossa. Tarramateriaalinäytteen avulla saat (kirjaimellisesti) käsityksen siitä, mikä materiaali sopii parhaiten mukautettuihin tarroihisi.


Tämä näytepakkaus sisältää suosituimmat tarramateriaalimme, kuten holografi, vinyyli, glitteri ja peilit. Pääset myös tutustumaan erittäin ainutlaatuisiin tuotteisiimme, kuten voimapaperiin, taustapaperiprinttiin ja epoksiin. 

Myös käyttämämme CMYK-arvot sisältyvät tähän pakettiin, joten näet miltä värit näyttävät tosielämässä suosituimpia taustamateriaalejamme vasten.

Kun tilaat näytepaketin, sinun ei tarvitse enää arvailla, mikä materiaali voisi olla paras projektiisi, voit nähdä itse. Ja kun olet tilannut yhden näytepaketin, sinulla on aina nämä näytteet, jotta voit määrittää, mitä materiaalia käyttää tulevissa projekteissa.

Katso mitä on sisällä

Tarrapakkaus valkoisella pohjalla kaikilla tarramateriaaleilla

Näytteitä materiaaleistamme

Tarramateriaalimme on valittu huolellisesti varmistamaan virheettömän suunnittelusi.

Jokainen näyte on (kirjaimellisesti) tarra siitä, mitä kyseistä materiaalia kutsutaan, ja se luodaan kyseisessä materiaalissa. Joten kun tilaat tarrojasi, tiedät jo, mikä sen nimi on ja miltä se tuntuu ja näyttää.

Pakkauksissamme saat näytteen näistä suosituista materiaaleista:

Läpinäkyvä, vinyyli, peili, holografinen, voimapaperi, matta, prisma, glitteri, harjattu alumiini, irrotettavat, mattapeili-, epoksi- ja vahvat tarrat.

CMYK Kaaviot

Materiaalinäytteiden lisäksi saat myös CMYK-arvotaulukot.

Mukana olevat CMYK-kaaviot ovat vain esimerkkejä siitä, mitä voimme tulostaa. Joten mene villiin! Voimme tulostaa minkä tahansa värin haluat.

CMYK tarkoittaa syaania, magentaa, keltaista ja mustaa. Tämä on yhteensopiva tulostuksen kanssa ja tämä on väritila, jolla tulostamme. Täydellisin musta meillä tulostettaessa on 40,40,40,100.

Näytepakkauksessa saat kolme taulukkoa CMYK-arvoista kolmessa eri materiaalissa. Peili, Holografia ja Glitteri. Tämä antaa sinulle hyvän käsityksen siitä, miltä värit näyttävät eri tehosteissa.

OEtkö ole varma materiaaleista? Tutustu niihin alta saadaksesi lisätietoja jokaisesta