Mukautetut
säänkestävät tarrat

Elementit voivat iskeä näitä kavereita melkein millä tahansa – omat säänkestävät tarramme kestävät kaiken.


Aloita tästä

ILMAINEN TOIMITUS
USA ja Kanada

VÄLITÖN OIKOLUKU
Editorissamme

KORKEA LAATU
Säänkestävät Tarrat

SÄÄNKESTÄVÄ
2-4 vuoden ulkokäyttöikä

Mikä juttu on säänkestävien tarrat?

Ihmiset, nämä tarrat on tehty näkemään maailmaa. Ne kestävät melkein mitä tahansa – porottavan auringon, kovan sateen ja melkein kaiken siltä väliltä. 

Omat säänkestävät tarramme ovat:

  • UV-kestäviä
  • Vedenkestäviä
  • Naarmuuntumattomia 
  • Haalistumattomia
  • Astianpesukoneen kestäviä

Kun sanomme kestävän, tarkoitamme kestävän!

Säänkestävyys johtuu PET-laminaatista. Tämä tarkoittaa, että tarrasi suojaa erittäin ohut polyesterikalvo, joka estää kosteuden ja muun vastaavan pilaamasta taideteostasi. PET-laminaatin ansiosta tarrasi näyttävät siisteiltä jopa neljän vuoden ajan, riippumatta siitä, mitä ne joutuvat kestämään.

Vedenkestävät tarrat - kaikki materiaalimme

Mutta laittaisimmeko toiminnallisuuden muodon edelle? Ei. Sinun ei tarvitse luopua tarrojesi ulkonäöstä vain siksi, että tarvitset niiden kestävän vuosia. Kaikki vinyyliaineistomme (paitsi seinätarrat) ovat säänkestäviä. Tee niistä sileitä holografisia, luovia peilejä tai klassista valkoista vinyylia. 

Mutta vaikka kaikki vinyylimme toimivat, on tietenkin olemassa säänkestävä tarrajen mestari – raskas teollinen vahvuus. Tämä materiaali on erittäin paksu ja erittäin tahmea, mikä tarkoittaa, että se kestää jopa äärimmäisimmät olosuhteet

Vältä mattapinnan lisäämistä, koska UV-kestävyys ei ole yhtä hyvä (ne ovat silti vedenkestäviä). Pysy kiiltävässä pinnassa parhaan kestävyyden saavuttamiseksi.

TEE OMIA TARROJA

Mukautetut tarrat toimivat missä tahansa

Ja nämä tarrat toimivat melkein missä tahansa. Voit jopa laittaa ne astianpesukoneeseen, ja ne tulevat ulos näyttäen paremmilta kuin koskaan. Ei ole paljoakaan, mitä nämä tarrat eivät kestä, mikä tarkoittaa: Ei rajoituksia, mihin ne voidaan laittaa. 


Tässä yhteydessä kuitenkin. Vaikka ne ovat vedenkestäviä, se ei tarkoita, että ne voidaan kiinnittää märille pinnoille. Tämä jotenkin pilaa liiman. Kun ne on kerran kiinnitetty, tarina on aivan toinen, joten varmista, että pinta on puhdas ja kuiva, ja olet valmis menemään.


Säänkestävät tarramme voivat olla leikattuja/conture leikattuja, suudelma-leikattuja tai tarra-arkkeja.

 

 

Etsitkö inspiraatiota?

Tutustu alla olevaan hienoon työhön, jonka te kaikki olette tehneet. Erilaisia muotoja, kokoja ja materiaaleja, jotka vain osoittavat, että säänkestävät tarramme ovat yhtä muunneltavissa kuin me annamme ymmärtää.

Emiliobodymod Sticker
Tarboxx Sticker
Low Cloud Canada Sticker
Shopvalentina Sticker
Gala Jenkins sticker
Helloiamcion Sticker
Amanda Tulacz Sticker
Tumbs-sticker

 

Tee säänkestäviä tarroja