Mukautettu
Pixie Dust tarroja

Kaikkein taianomaisin materiaalimme.

Jos ajattelit, että kimalle oli hienoa, odota vain, kun näet mitä keijut jättivät jälkeensä. Tämä materiaali säteilee säihkyvän holografisen kimaltavan efektin, kuin hieno hohtava pöly. Tämä täydellinen keijumateriaali voi herättää tarraasi eloon sen taianomaisen ja lumoavan efektin ansiosta.

Kerro meille kommentissa, missä haluat materiaaliefektien näkyvän suunnittelussasi.
 
Mikä tahansa muoto
Tarkasti leikattu suunnitelmasi mukaan
Metallinhohto
Hohtava pöly
Vedenkestävä
Konepesun kestävä
 
 

Tee Pixie Dust tarroja

Pink Ink muste on saatavilla pyynnöstä.

 

Uskotko taikuuteen?

Saat uskoa siihen, kun näet kuinka taianomainen tämä materiaali on. Luo silmiinpistäviä kylttejä tai lumoavia lasten tarroja.

Enemmän kuin kimalle

Tämä materiaali hohtaa erittäin hienolla kimalteella, luoden vielä intensiivisemmän kimaltelevan efektin kuin tavallinen kimallemateriaalimme. Se on tehty tarrakeijuilta.

 

Kuinka tilata Pixie Dust tarroja

 • Valitse materiaali "Pixie Dust" yläpuolelta.
 • Valitse haluamasi leikkausviiva, koko ja määrä.
 • Lataa tiedosto luodaksesi mukautetun tilauksen.
 • Jätä meille kommentti ja kerro meille, mihin osiin suunnittelustasi haluat Pixie Dust-efektin. Voimme tulostaa sen minkä tahansa väriseksi.
 • Valitse toimitustapasi ja suorita maksu.

Kerro meille jos sinulla on kysyttävää tai lisätoiveita!

Tuotteen ominaisuudet
Materiaalin nimi Pixie Dust Pysyvä liima
Laminaatti UV-kiiltävä Pet
Saatavilla olevat tuotteet Leikattu, Puserrusleikkaus, Tarralehti, Riipuslappu
Koko rajoitukset Maksimissaan 10,6" (27 cm) yhteen suuntaan
Takapaperin tulostus Kyllä
Pinkki muste Kyllä
Näkymätön muste Ei
Opasiteetti Kyllä
Metalliset värit Kyllä
Kierrätetty Ei
PVC-vapaa Kyllä
UV-todistus Kyllä
Vedenkestävä Kyllä
Konepesun kestävä Kyllä
Naarmuuntumaton Kyllä
Täysivärinen tulostus Kyllä
Irrotettava Kyllä
Takahalkio Ei
Korkeus 0,120 mm (UV-kiiltävä)
Vain sisäkäyttöön Ei
Kyllä, Pixie Dust tarramme on suunniteltu turvallisiksi lapsille. Käytämme myrkyttömiä materiaaleja ja noudatamme tiukkoja turvallisuusstandardeja varmistaaksemme, että tarramme sopivat lapsille. Huomaa kuitenkin, että Pixie Dust tarroissa on pieniä kiiltäviä hiukkasia, ja vanhempien valvonta on suositeltavaa, etenkin pienille lapsille, jotta estetään niiden nieleminen tai väärinkäyttö.
Tottakai! Pixie Dust tarrojen tarttuvuus on hyvä erilaisilla pinnoilla, kuten paperilla, kartongilla, muovilla, lasilla ja monilla muilla. Ne sopivat täydellisesti lisäämään ripauksen taikaa skräppisivuihin, päiväkirjoihin, tervehdyskortteihin ja muihin luoviin projekteihin. Varmista vain, että pinta on puhdas, kuiva ja sileä optimaalisen tarttuvuuden varmistamiseksi. Kokeile erilaisia pintoja ja anna Pixie Dustin taian muuttaa käsityösi.
Pixie Dust tarramme on suunniteltu yhden kerran käyttöön. Kun ne on kiinnitetty, ne pysyvät tiukasti valitulle pinnalle. Vaikka niitä ei voi helposti poistaa ja asettaa uudelleen, ne tarjoavat pitkäkestoisen kiillon luomuksiisi. Varmista valitsemasi täydellinen paikka Pixie Dust tarroille ennen niiden kiinnittämistä taikamaiseen lopputulokseen.
Pixie Dust -tarramme on suunniteltu säilyttämään kiiltonsa ja hohtonsa pitkään. Kiiltävät hiukkaset ovat tiukasti upotettu tarra-aineeseen, mikä takaa pitkäaikaisen lumon. Kuitenkin altistuminen liialliselle kosteudelle tai karkealle käsittelylle voi vaikuttaa kiillon kestoon. Kiiltonsa säilyttämiseksi Pixie Dust tarroille suositellaan säilyttämistä kuivassa ja suojatussa ympäristössä.
 

Kaipaatko vakuuttavaa todistetta siitä, että olemme maailman paras tarrojen valmistusyritys?

"StickerApp is a perfect match for us with all the different materials, short lead times, efficient customer support and the fact that we can control cutlines directly in our original file etc..."
Omnipollo
"StickerApp has been our GO-TO for 3+ years!"..."hands down the best quality stickers, amazing customer support and very fast shipping times worldwide. Happy to have StickerApp as our official producer of Sticker Savages stickers!"
Sticker Savages
"Being an animator, there's nothing more important than being able to produce products of my characters that people are able to take home. It increases the love between the viewer and the art. StickerApp has helped me do exactly that with high-quality, creative, and colorful stickers that re-imagine how my 2D cartoon characters interact with this 3D world."
Danny Casale
"StickerApp has been our trusted sticker printer for several years now, and we cannot recommend them enough. From their excellent quality to their quick turnaround times, StickerApp consistently exceeds our expectations!"
Sourpuss Clothing
 

Inspiroi itseäsi. Ole luova.

Tutustu näihin taianomaisesti hohtaviin tarroihin, jotka ovat peräisin taiteilijoilta, jotka rakastavat StickerAppia, ja ammenna inspiraatiota.

Pixie dust design

Pixie dust design

Pixie dust design

Pixie dust design

 

Hyviä tietoja Pixie Dustista

 • Takapaperiprintaus saatavilla
 • Täysi CMYK-värillinen painatus + valkoinen
 • 2-4 vuoden ulkokäyttö elinikä vain kiiltävällä laminaatilla
 • Pysyvä liima
 • PVC-vapaa tuote
 • Ideaalinen kangas eloisille CMYK-väreille
 • Saatavana tarrojen arkkeina

Sinua ei veloiteta painetun värin perusteella

Tee suunnittelu niin monella värillä ja efektillä kuin haluat, maksat aina saman hinnan

Jumissa tarrojen ideoissa?

Tutustu näihin muihin tarrojen materiaaleihin, jotka uskomme sinun rakastavan. Mitä luot seuraavaksi?