Slap Pack

Liimaa huolella, läimäytä intohimolla.

Slapisfied?

Toivomme, että pidät tästä paketista! Jokainen tässä paketissa oleva tarra on eri lahjakkaan taiteilijan luoma, jotka rakastavat StickerAppia. Olemme valinneet jokaisen tarran tässä paketissa varmistaaksemme materiaalien, suunnitteluideoiden ja 100% läimäytettävyyden monipuolisuuden.

Kuka on siveltimen takana?

Tutustu taiteilijoihin, jotka loivat nämä tarrat, ja opi heidän hauskimmat oivalluksensa, niksit ja vinkit tarran tekemiseen.

Darren Shaddick closeup

Darren Shaddick

Tutustu ympäristöystävälliseen, korkealaatuiseen tarra-aineistoomme. Paras vaihtoehto maanläheisten, luonnollisten tai rustiikkisten tarrojen luomiseen. Tiesitkö, että voit kirjoittaa Kraft-paperimateriaalillemme? Käsin kirjoitetut muistiinpanot, tarrat, nimet tai mitä tahansa muuta.

Darren Shaddick closeup

Knicky Stickers

Sanokaa haloo Hololle. Tämä nostalgisesti värikäs materiaali huutaa y2k-aikakautta ja sen yli. Yksi suosituimmista materiaaleistamme, joka todella saa tarraasi eloa ja säihkettä. Käytä gradienttejä suunnittelussa lisätäksesi ekstravärikästä sateenkaariefektiä.

Dalkhafine closeup

Dalkhafine

Pixie Dust, monivärinen hienojakoinen glittermateriaali, joka todella saa tarraasi taianomaisen ilmeen. Tiesitkö, että voimme tehdä Taikapölyä myös valkoisena? Kokeile sitä tarrasi reunassa saadaksesi hienovaraisemman, lumisen ja maidonvalkoisen kimaltavan ulkonäön.

Darren Shaddick closeup

Rascal Collections

Holografinen materiaalimme voi auttaa sinua luomaan räväkkiä tai huomiota herättäviä tarroja. Jos haluat holografisen tunnelman ilman äärimmäistä kiiltoa, valitse mattapinta. Tämä antaa silti tarrallesi sateenkaariefektin, mutta pehmeämmällä, sileällä viimeistelyllä.

Darren Shaddick closeup

Tay Filrup Eliasen

Vaaleanpunainen vai violetti? Taikapöly voidaan tulostaa millä tahansa värillä! Lisää taikapölyefekti tarrasi eri väreihin saadaksesi ainutlaatuisen vaikutuksen. Tarvitsetko väri-inspiraatiota? Tilaa näytepakkaus saadaksesi värikarttamme ja aloita suunnittelu!

Darren Shaddick closeup

Porous Walker

Kuori paljastaaksesi. Tulosta valkoista läpinäkyvälle materiaalillemme luodaksesi yllättäviä tarroja. Koska läpinäkyvät tarrat tulevat valkoisella taustapaperilla, voit luoda piilotettuja viestejä, jotka näkyvät vasta kun tarra kuoritaan. Kokeile sitä.

Darren Shaddick closeup

Musketon

Hauskin materiaali markkinoilla, Prismaattinen. Tämä heijastava kuutiomainen materiaali huokuu retro-tunnelmaa ja saa tarrasi näyttämään äärimmäisen siistiltä. Lisää Prismaattinen efekti valittuihin osiin taiteestasi korostaaksesi tiettyjä alueita tai antaaksesi sille funky-reunan.

Darren Shaddick closeup

B.Sting

Tiesitkö, että voimme tehdä tarroista puoliläpinäkyviä? Halusitpa sitten täysin läpinäkyvän tarran tai hieman läpikuultavuutta värillä, voit leikitellä eri läpinäkyvyystasoilla antaaksesi tarroillesi ainutlaatuisen ulottuvuuden.

Darren Shaddick closeup

Byron Winton

Tämä erittäin heijastava tarra-aineisto on täydellinen kiiltävien, metallinomaisia tarroja varten. Peilitarramme tulevat tavallisesti hopeanvärisinä, mutta voit saavuttaa minkä tahansa metallisen värin, kuten kullan, kuparin ja pronssin sävyt, todelliseen metallitunnelmaan.

 

Oma henkilökohtainen tarrapakettisi odottaa…

Oletko valmis tekemään oman läpsäyttävän tarra pakettisi? Lataa suunnitelmasi ja luo mukautettu tarra paketti, joka sisältää henkilökohtaisen otsikkokortin.

Mukauta Tarra Paketti