Suosituin 2022
Tarrapaketti

Se on wräppi! Nappaa tarrapaketti vuoden 2022 suosituimmista tarroista.

Rumpupyörä, kiitos…

Koko vuoden olemme esitelleet joitain sairaimmista malleista ja tarrataideista, joita te olette tehneet. Olemme pitäneet silmällä, mistä tarroista olette tykänneet eniten, ja nyt meillä on lista 12 vuoden 2022 tykätyimmästä tarrasta.

Nappaa kaikki nämä tarrat tarrapakkauksessa vain rajoitetun ajan.

Tapaa taiteilijat!

 

holografinen tarra levykkeestä, jossa on kofeiinia, outoja unia ja surullisia lauluja

Tammikuu
@kerinewton
Keri saa inspiraatiota luomuksiinsa tunteista, lauluista ja unelmista ja rakastaa nostalgista taidetta. Hänen mallinsa on painettu holografiselle materiaalillemme.

Läpinäkyvä meistetty tarra, jossa suolaisia kyyneleitä pullossa

Helmikuu
@useless_treasures
@useless_treasures rakastaa lisätä tavalliseen pop-surrealistiseen tyyliin. Tämä malli on painettu läpinäkyvälle materiaalillemme.

tarra mustekalalla läpinäkyvässä muovipussissa

Maaliskuu
@ryanmcc_art
Ryan on surrealistinen taiteilija, joka ilmaisee rakkauttaan eläimiin ja ruokaan humoristisen taiteen avulla. Ryan painotti tämän kuvion läpinäkyvälle materiaalillemme.

Vinyylista leikattu tarra, jossa kissanpentu ja luuranko halailemassa

Huhtikuu
@therese_nothing
Tiina eli @therese_nothing on saksalainen taiteilija, joka tunnetaan luurankojen ja niiden lemmikkikissojen piirtämisestä. Hänen mallinsa on painettu klassiselle, kiiltävälle vinyylillemme, jonka takana on kuviointi.

Holografinen tarra, jossa abstrakti sushilaatikko, jossa on pienoishahmoja.

Toukokuu
@plastic.pen
Stefan rakastaa isometristä taidetta ja sushia, mikä on inspiraationa tälle tarralle. Hänen tarransa on painettu holografiseen materiaaliin.

Glitter tarra, jossa kolminkertainen sammakko yrittää levittää rauhaa sienestä

Käsäkuu
@krystansaintcat
Krystan Saint Catin taidetta kuvataan söpö-retro-tyyliin, mutta siinä on murheellinen reuna. Suunnittelu on painettu glitteri-materiaalillemme.

Matta holografinen tarra lepakkolla, joka näyttää pelottavan Nic Cagelta - lepakkoraivo?

Heinäkuu
@stupidanimals
@stupidanimals Tykkää piirtää pelottavia asioita, kissanpeppuja ja joskus Nicholas Cagea. Nick Cage on painettu holografiselle materiaalillemme mattapintaisella pinnalla.

Holografinen tarra liukuvasta käärmeestä

Elokuu
@feralcatbox
Stephanie on tatuoija, taidemaalari ja kuvittaja, joka on saanut inspiraationsa ainutlaatuisista luonnon olennoista. Stephanie käytti holografista materiaaliamme tähän tarraan.

seksikäs aave glitter-tarrana

Syyskuu
@sami.kerwin
@sami.kerwinStop on liiketaiteilija ja kuvittaja, joka rakastaa sekoittaa pelottavaa ja söpöä. Sami antoi haamulleen kimaltelevan viitan glittermateriaalistamme.

Peilitarra, jossa paha kissa pitelee maagista kristallipalloa

Lokakuu
@pedrocorrea84
@pedrocorrea84 on nykyaikainen mutta retro-kuvittaja musiikki- ja viihdeteollisuudelle. Pedron design on painettu peilimateriaalillemme kiiltävällä pinnalla.

Läpinäkyvä tarra suihkepullolla, jossa on

Marraskuu
@RogueGoneVogue.Art
Josephine rakastaa käyttää värejä taiteessa ja asuu Havaijilla, mikä inspiroi hänen trooppisia mallejaan. Hänen mallinsa on painettu läpinäkyvälle materiaalille Cracked Ice -laminaatilla

Muotoiltu vinyylitarra, jossa hieman tuhma Joulupukki

Joulukuu
@stickerapp
Tämän kiihkeän joulupukin loi StickerApp-tiimimme jäsen. Joku on tuhmien listalla. Joulupukki tönäisee tavaroitaan peilimateriaalillamme.


Älä jää paitsi

Tämä tarrapaketti on yhtä rajoitettu erä kuin ne tulevat – muista napata omasi, kun voit.

 

21€ - OSTA NYT