Mukautetut
Rullalauta tarrat

Tee laskeutuminen radikaalisti kestävillä mukautetuilla rullalauta-tarroillamme. Valitse koko, muoto, määrä, materiaali ja lataa oma ainutlaatuinen suunnittelusi luodaksesi mukautetun rullalauta tarran.

 

Naarmuuntumaton
Kestää hankauksen

Pysyvä liima
Ne todella tarttuvat

UV-kestävä
Suojattu auringonvalolta

 

KORISTELE LAUTASI

Oletko uusi laudan koristelussa? Skeittilaudan tarrat sijoitetaan yleensä laudan yläpuolen alapuolelle, jotta lauta olisi ainutlaatuisesti sinun. Haluatko laudallesi tietyn estetiikan tai haluatko vain liimata joitakin siistejä tarroja antaaksesi laudallesi persoonallisuutta, valinta on sinun. 

Tee leikkaa tarroja skeittilaudallesi
Näytä omat tarrasi kick flipillä

KESTÄVÄ SKEITTILAUDAN TARROJA

Nämä pienet kaverit on valmistettu naarmuuntumattomasta, PET-laminaatista, joka kestää kaiken jauhamisen, kickflipin ja rail slidingin. Puhumattakaan siitä, että ne voivat kestää kaikenlaisia sääolosuhteita ja mahdollisia wipe outeja jopa neljän vuoden ajan. Kiiltävät vinyyli tarrat ovat myös UV-suojattuja, joten ne pysyvät eloisina ja raikkaina pidempään, eivätkä ne kärsi paljon auringon vaurioita niiden 4-vuotisen eliniän aikana. 

 

Mukautetut tarrat kaikille laudoille

TARRAT KAIKILLE LAUDOILLE

Rullalaudat, lumilaudat, surflaudat, pitkät laudat - meidän vinyyli naarmuuntumattomat tarramme voidaan läiskäistä kaikkiin urheiluvälineisiisi. Varmista vain, että pinta on puhdas ja kuiva, kun asetat tarrat, ja olet valmis menemään.

 

Rullalautakauppa voi tulostaa rullalautatarroja logoilla

BISNEKSESSÄ?

Omistatko pitkän laudan, rullalautakaupan tai muun pienen yrityksen? Voit luoda ja ladata minkä tahansa suunnittelun tai logon, jonka haluat, ja tilata tarroja tukkumyynnissä. Lataa vain parhaiten myyvät suunnitelmasi tai luo joitakin uusia funkyjä ja tilaa niin monta kuin haluat. 

Tarrat tehty Lessthanlocal toimesta

Personoi varusteesi kuten kypärä

PERSONOI VARUSTEESI

Liimaa ne kypärääsi, suksiisi, telineisiisi ja polveesi (suojat). Ei ole parempaa tapaa antaa varusteillesi persoonallisuutta kuin koristella se tarroilla, jotka resonoi sinun kanssasi

 

Tuotesuositukset

Rullalautatarroja voi olla pieniä, suuria, erittäin kirkkaita tai mustavalkoisia. Mutta tässä on kaksi senttiämme siitä, mitkä ovat yleisesti suosituimmat vaihtoehdot luotaessa tarroja rullalautoihin.

Suosituimmat materiaalit Valkoinen vinyyli, Holografinen, Läpinäkyvä, Heavu Duty
Pinta Kiiltävä
Koko 7.5 x 7.5 cm (ympyrä) tai 10 x 10 cm (neliö)
 

**sinulta ei veloiteta väriä kohden. Tee suunnittelu niin monella värillä kuin haluat, maksat aina saman hinnan.

Tee omia tarroja

 

Inspiroidu. Ole luova.

Seinätarrat skeittipuistossa

Seinätarrat skeittipuistossa

skeittilauta tarroilla drag race -radalla

Skeittilauta tarroilla drag race radalla

Personoi skeittilautasi tarroilla

Tyttö esittelee pimpattua skeittilautaansa

Skeittilauta mukautetuilla die cut -tarroilla

Skeittilauta mukautetuilla Die cut tarroilla

 

MIKSI RAKASTAMME RULLALAUTATARROJA

Personoi lautaasi helposti räätälöidyillä rullalautatarroilla. Voit esitellä omia suunnitelmiasi ja tehdä rullalaudastasi erittäin henkilökohtaisen. Mutta vain varmistaaksesi, että rullalautatarrojesi tulee näyttämään aidoilta, tässä on muutama asia muistettavaksi.

  • Voit tulostaa rullalautatarrojasi mille tahansa materiaalillemme. Mutta Vinyyli ja raskas tehtävä kestävät kauimmin ja ovat kestävimpiä rullalaudallesi.
  • Jotta tarrasi eläisivät parhaan ja pisimmän elämänsä, valitse kiiltävä laminaatti parhaan naarmuuntumissuojan saamiseksi. 
  • Kiiltävä laminaattimme on UV-suojattu, joten tarrat eivät menetä persoonallisuuttaan edes suorassa auringonvalossa
  • Riippumatta siitä, minkä tyyppisen rullalautatarra haluat tehdä, voit ladata suunnitelmasi erittäin helppokäyttöiseen tarraeditoriimme ja saada vedoksen sekunneissa. 
 

tee räätälöityjä tarroja

 

Etsitkö jotain muuta?

Materiaalimme on valittu käsin tiimimme toimesta varmistaaksemme korkeimman laadun, tässä on joitakin hienoja tuotteita eri tavoilla hyödyntää niitä.

 

Tee mukautettuja rullalautatarroja