Räätälöidyt
logotarrat
 

Tee yrityksellesi mukautettuja logotarroja, jotka tekevät upean ensivaikutelman. Mikä tahansa koko, muoto, väri, mikä tai merkki.

Takapaperi printti
Muotoilu takana

Ilmainen stanssaus
Laser leikkaus

Matta tai kiiltävä
Saatavilla laminaatteja

RÄÄTÄLÖIDYT LOGOTARRAT

Tee markkinoinnistasi ikimuistoinen mukautetuilla logotarroilla. Nämä helposti kiinnitettävät tarrat sopivat täydellisesti nimesi julkistamiseen ja sanan levittämiseen yrityksestäsi, tiimistäsi tai henkilökohtaisesta brändistäsi. Logotarrat ovat näyttäviä ja iskeviä mille tahansa kovalle pinnalle, joten sinä ja asiakkaasi tai fanisi voitte näyttää suosikkibrändiään arkipäivän tuotteissa.

Burger logo sticker on a laptop.
Branding stickers on a pizza box.

TULOSTA LOGOSI KAIKKIIN MATERIAALILLEMME

Tee siitä rohkea beibi! Voit tehdä logotarroistasi kiiltäviä, hohtavia, mattaisia tai hehkuvia pimeässä. Olipa suosikkimateriaalisi mikä tahansa, voit tehdä logostasi erittäin ainutlaatuisen materiaaleillamme. Mitä tulee väriin, rajaa ei ole olemassa. Villiintyä. Valitse logotarraan niin monta väriä kuin haluat, tai pidä se minimaalisena ja puhtaana. Joka tapauksessa sinua ei veloiteta ylimääräisestä väristä.

Logo sticker on a coffee cup.

BRÄNDÄYSTARRAT MARKKINOINTIIN

Levitä sanaa yrityksestäsi lyömällä logotarrojasi minne tahansa ja kaikkialla. Voit helposti brändätä pakatut tuotteet logotarralla. Olitpa sitten postittamassa tuotteita asiakkaille ja koristella pakkauksia tai tarjoilemassa paikallisille kuuman kupin joe-kuppia logollasi kertakäyttöisessä kahvikupissa. Mahdollisuudet markkinoida yritystäsi brändäystarroilla ovat rajattomat.

Branding stickers on an envelope.

TARRAT TAITEILIJAILLE

Vahvista henkilökohtaista brändiäsi logotarroilla. Korosta asioita lisäämällä kirjekuoreen tarra, jos lähetät ilmaisia ​​lahjoja asiakkaille ja faneille. Tai ehkä luo mieleenpainuva logotyyppitarra, jonka voit antaa seuraavassa esittelyssäsi, jotta työsi fanit muistavat sinut helposti. Brändäystarrat voivat viedä brändisi uudelle tasolle.

Die cut logo stickers on a red helmet.

LOGO-TARRAT SISUSTUKSIIN

Käytä tarroja koristelemaan myymälääsi, kannettavaa tietokonettasi tai missä tahansa parhaaksi katsomallasi tavalla. Ehkä olet osa urheiluseuraa; lyö logoasi kypäräsi edustaaksesi joukkuettasi. Tai ehkä yritä luoda seinä- tai lattiatarroja kivijalkakaupassasi. Logotarroja voi olla kaikenlaisia ja -kokoisia, joten taivas on rajana, kun on kyse siitä, kuinka voit maustaa asioita logotarralla.

Tuotesuositukset

Mahdollisuudet logotarran suunnitteluun ovat todella rajattomat. Mutta tässä on kaksi senttiä siitä, mitkä ovat yleensä suosituimpia vaihtoehtoja logotarroja tulostettaessa.

Materiaalit Valkoinen vinyyli, holografinen, läpinäkyvä
Laminaati Kiiltävä
Suosittu koko 10 x 10 cm (neliö) tai 8 x 8 cm (ympyrä)
Leikkauslinja Ääriviivojen mukaan tai arkilla

**sinua ei veloiteta värikohtaisesti. Tee malli niin monella värillä kuin haluat, maksat aina saman hinnan.

SUUNITTELE OMA TARRAT

INSPIROIDU. TULE LUOVAKSI

All my friends are dogs - die cut sticker.

Arizona state branding sticker.

Informative sticker to stay 6ft apart.

Hang tag logo stickers.

Kukapa ei rakastaisi logotarroja? 

Logotarrat voivat vahvistaa brändiäsi vakavasti. Logosi voi olla asiakkaasi ensivaikutelma yrityksestäsi, ja haluamme varmistaa, että logosi näyttää aidolta. Joten tässä on muutamia asioita, jotka kannattaa muistaa.

  • Voit tulostaa logosi mille tahansa materiaalillemme! Mutta jos haluat läimäyttää pintoja, jotka ovat ulkona, sanomme, että pysy kaukana voimapaperimateriaalistamme. Se ei ole vedenpitävä.
  • Jos haluat logotarroidesi pitkäikäisyyden, valitse vinyylitarrat kiiltävällä laminaatilla. Ne kestävät jopa 4 vuotta, sisällä ja ulkona. Ja ovat UV-suojattuja.
  • Logotarroja voidaan käyttää kirjaimellisesti mihin tahansa. Sisustus, brändäys, markkinointi tai jopa niiden myyminen kauppatavarana, jos sinulla on tulilogo, jota asiakkaasi rakastavat.
  • Suunnittelusta riippumatta voit ladata sen erittäin helppoon tarraeditoriin ja saada välittömän todisteen sekunneissa.

Suunittele oma tarrat