Lataa...

StickerApp syntyi vuonna 2011, kun painatusfirma tapasi ruotsalaisen web-suunnittelijan. Osana Stickers That Stick –osakeyhtiötä me olemme toimineet yli 9 vuotta kustomoitujen tarrojen painatusmarkkinoilla. Materiaalimme, koneemme ja henkilökuntamme luovat täydellisen kokonaisuuden, joka tuottaa sinulle mahtavan kokemuksen sekä tuotteen jota rakastat.

Tiimimme on täynnä kunnianhimoisia ihmisiä jotka ovat fiiliksissä siitä, että he voivat luoda sinulle parhaimmat mahdollisimmat tarrat! Totta kai tarjoten samaan aikaan sinulle käyttäjäystävälliset sivustot. Meillä on draivia jatkuvasti luoda uutta ja parantaa teknologiaamme tullaksemme parhaimmaksi mahdolliseksi kustomoitujen tarrojen tuottajaksi.

Rakastamme aina saada palautetta, joka auttaa meitä kehittymään ja antamaan sinulle entistäkin paremman asiakaskokemuksen. Joten otahan meihin rohkeasti yhteyttä osoitteeseen info@stickerapp.fi tai jätä kommentti seuraavassa tilauksessasi, ja me lupaamme ottaa sen tarkasti huomioon.

Tsekkaa meidän Instagram-tilimme nähdäksesi esimerkkejä tuotteistamme ja yli 100,000 ihmistä jotka luottavat toimintaamme ja rakastavat meitä!